Coada ceausista la covrigi

La o simigerie abia deschisa in Bacau se intampla ca in fiecare zi, pe tot parcursul zilei (in diverse momente ale zilei), sa fie o coada de 10-15 persoane. Sa fie oare covrigii atat de buni incat sa se justifice timpul pe care il pierzi stand la coada ca asta? Ati sta la coada atat de lunga pentru cativa covrigi?

33 thoughts on “Coada ceausista la covrigi

  1. Eu am stat dar aveam vreo 3 persoane in fata. Covrigii sunt fierti un minunt apoi pusi pe un grill care trece printr-un cuptor cu gaz. Ei sunt copti intensiv deoarece grilul este f fierbinte iar atunci cand covrigii trec prin cuptor flacara face contac direct cu ei (covrigii) si de aici si textura si culoarea lor de covrigi bine facuti. Dar de fapt e o aparenta ei fiind mai mult cruzi in interior.

  2. Covrigii nu sunt nemaipomeniti, dar sunt destui de buni. Atata timp cat sunt mancati calzi. Odata ce se racesc isi pierd savoarea. Cat despre cozile "ceausiste" mai mult de 5-6 minute nu stai.

  3. Nu se intampla in diverse momente ale zilei, ci toata ziua. Crede-ma ca trec pe acolo zilnic, la diferite ore si coada e mereu pana in dreptul bancii.
    Intradevar, covrigii sunt foarte buni, si ieftini pe deasupra (50 bani, si nu 70 ca in alte locuri), dar nu as sta 10 minute la coada pentru 2 covrigi.

  4. Ce-i drept,covrigii acestia sunt extraordinari.Probabil ca as sta la o asemenea coada,numai sa am timp si sa stiu ca am bani,pentru ca sa pot cumpara cat mai multi covrigi:D

  5. Stire de senzatie :)) Eu am prins conzile alea cand stateai cu orele pt o jumatate de paine si pot sa spun ca ceea ce prezinti tu aici e o nimica totata pe langa ceea ce se numeste a fi "coada ceausista".

  6. O fotografie cat 1000 de cuvinte. :))

    PS: Pe vremea lu ceasca nu gaseai covrigi decat uscati. =))

  7. Covrigii sunt buni, chiar si a doua zi sunt proaspeti… Sa traiasca e-urii! (tare nu stim sa mancam sanatos)

  8. Păi eu am stat la coada aia, şi nu am stat degeaba. Sunt chiar buni, şi mai sunt şi ieftini, pe deasupra. Eu spun că merită .. Şi mai mult de 10 minute nu stai la coadă.
    Ce să zic .. E ok din punctul meu de vedere , şi mai rămân acolo câteodată, înainte de a ajunge la liceu. ( O gustare mică nu strică. ) 😀

  9. Revin cu o completare importanta!

    Ceausescu a murit in '89, iar noi inca mai stam la coada la covrigi. :((

    Traiasca "MARINERUL".

  10. Covrigii sunt chiar foarte buni (mai ales cand sunt calzi)!am stat si eu la coada de vreo 2-3 ori, dar mai mult de 10-15 minute nu stai.

  11. Coada e constanta.

    Ca te duci la 10 dimineata, ca te intorci la 20.00, e la fel. Spun asta pentru ca trec pe acolo la diferite ore ale zilei.

  12. Va tot aud "vaai, coada ceausista" ce va mira fratilor ? Sunt buni si au vanzare.Cand va uitati la clipurile cu oamenii din S.U.A. care navalesc ca niste salbatici, calcandu-se in picioare in mall-uri pentru reduceri ce mai ziceti ?

  13. In Piatra Neamt sunt simigerii la toate colturile de strada si intotdeauna e coada.Cand covrigi pot manca oamenii astia nu-mi pot da seama. 😐

  14. Pt cei care nu sunt pusi in tema:
    1. Este singurul cuptor de genul asta din Bacau (investitia e mare)
    2. Raportul pret calitate este foarte bun
    3. Patronul nu a dat tunul.. pt ca mai are o covrigarie de cativa ani buni.
    4. Covrigului uscat.. dupa reteta, nu i se adauga aditivi (pt limbajul unora.. E-uri), ci doar cum spunea cineva mai sus: apa sare faina ceva ulei mac susan…
    5. Are vad… nu are concurenta in zona, cu toate ca.. retineti.. nu are loc de parcare (nici macar cat la Muv – Gara), ci doar zona pietonala.
    Ce va deranjeaza? Ca face bani, ca stati la coada (Kristofor:)) nu e nimeni obligat sa stea la coada), sau ca nu ati facut voi?:)) Pe mine, sincer, ma deranjeaza a 3 a varianta… Parerea mea!

  15. pt domnu kristofer , printre afacerile de criza din domeniul comertului ai doar 2 posibilitati , simigerie ( covrigi ) / gogoserie . e si normal sa fie coada daca e afacere pt criza ?

  16. @ alexxandrav: ai avut cu cine sta, de asta ai stat, ai sta şi-n ploaie cu aceeaşi persoană, codaşo, ai mai pierdut şi autobuzu :)) .

  17. covrigi lui domnu adrian ursachi?naspa!se lauda cica el ca 100% naturali….dar de unde?oare zici adevarul domnu adi?eu stiu ca nu…..am mancat covrigi de acolo si am varsat 2 zile………da si cuptorul da culoare dar se mai pune si altceva in acea apa

  18. cine este interesat de reteta asta, si de suceesul pe care il are aceasta firma….mai multe detali la adresa e email:rudboy43@yahoo.com v-a astept

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *