Colecția de reacții #4

Sambata, 16 Ianuarie 2016 | Pareri personale | Comenteaza

Din dorința de a centraliza și mai ales de a le arăta și celor care nu își fac veacul pe Facebook cele mai comentate și like-uite postări puse de mine pe rețeaua de socializare, s-a născut rubrica de față, “Colecția de reacții”. Iar articolul cu numărul 4 din această serie include postări din ultima săptămână.

ieri, 15 ianuarie: Întrebare de baraj: ar mai fi scris Mihai Eminescu, oare, atâtea opere dacă ar fi știut că viitorul tinerilor care se nasc peste 100 de ani o să depindă de memorarea poeziilor lui și tocirea unor comentarii literare standard, lipsite de creativitate?

ieri, 15 ianuarie: Mi-am propus ca timp de o săptămână să nu mănânc carne. Hai să văd, reușesc? Că până la urmă nu e o “nevoie” fizică, ci mai mult una psihică.

14 ianuarie: Întrerupem programul cetățenesc cu o întrebare: are cineva Google Nexus 6P? Îmi poate spune cum reacționează la uzură?
Nu de alta, dar sunt tot mai tentat să părăsesc tagma disperaților de iPhone și am fost ieri să văd telefonul ăsta făcut de Huawei și m-a cam vrăjit. Camera aia cu senzor mare face toți banii. #‎firstworldproblems‬

13 ianuarie: Ținând cont de liniile trasate aseară de Obama la ultima sa “Stare a națiunii”, Bernie Sanders mi se pare cel mai potrivit pentru a fi următorul președinte al SUA. ‪#‎feelingthebern‬

12 ianuarie: Trebuie făcut ceva de urgență cu aceste cozi! Coadă la carnete, coadă la eliberarea cupoanelor, coadă la vizarea legitimiației, coadă la achiziționarea abonamentelor subvenționale etc. Cozi ceaușiste peste tot. Un card unic de student și un sistem simplu dar pus bine la punct ar rezolva toată bătaia asta de cap, iar totul s-ar face online, fără ca studenții să piardă ore întregi în fiecare lună cu treaba asta.

11 ianuarie: 11 ianuarie – prima zi de muncă din an a președintelui Iohannis. Nu vreau să fiu populist, dar cred că un 4 ianuarie ar fi fost mai decent. Cunosc persoane care au lucrat inclusiv în noaptea dintre ani și în ajunul Crăciunului până la 8 seara.

10 ianuarie: Doar mie mi se pare că internetul mobil merge de obicei foarte prost fix în zonele în care încetinește trenul?

9 ianuarie: Nu judec pe nimeni și nici nu sunt anti-amuzament, dar dacă am da cel puțin la fel de multă atenție constiturii bugetelor locale pentru 2016 pe cât ne pasă de virilitatea lui Cristi Borcea și de glumele pe această mascaradă, ar fi ceva.

kristofer blogging macbook

Lasa un comentariu