Concert 3 Iunie de incheiere

Luni, 4 Iunie 2007 | Bacau, muzica, stiri | 2 comentarii

Dupa mine, sambata a iesit cel mai bine din punct de vedere house. Duminica lumea s-a distrat mai bine deoarece au venit Corina si , cel mai tare , Voltaj. Corina a cantat mediocru, ea tot timpul are probleme cu microfonul, a lalait mult, mie nu imi place muzica ei . Nici macar nu isi respecta fanii. Cand a venit sa cante, au cerut cativa copii autograf, dar a zis ca da dupa concert. Dupa ce a cantat a dat la vreo 5 si apoi a plecat inchizand geamul de la masina. Toate acestea le-am aflat de la altcineva deoarece eu nu am vrut sa iau autograf de la ea, pentru ca nu imi place lalaiala ei .

Voltaj? Extraordinar ! A venit cu toate melodiile celebre si a pus lumea pe dans. Printre melodiile cantate de el au fost (msd2 , albinuta , 2o de ani) si multe altele care toate au avut ritm, calitate si sunet , toate foarte bune. aplauzele au fost la scena deschisa si publicul a cantat cuvant cu cuvant melodiile cunoscute.

Totul s-a terminat cu un fastuos foc de artificii!

Sa nu uitam si Primaria Bacau impreuna cu Stavarache si Consiliul Local care au organizat aceste evenimente din acest an , si nu in ultimul rand, a avut un foarte mare merit si echipa Voltaudio care s-a ocupat de scena , sunet si tehnica.

Scuzati calitatea pozelor de mai jos!

Momentul intrarii in scena al celor de la Voltaj

Lumea era in delir la melodiile celor de la Voltaj

Artificiile de incheiere

2 comentarii la “Concert 3 Iunie de incheiere”

  1. Anonymous 28 Iunie 2007 at 20:07 Permalink

    tipule, daca mintea ta aliniaza voltaj cu radio deea, nu esti altceva decat un trendofil. ca majoritatea manelistilor.

    voltaj e o manea mai rocarita. castraveti.

  2. kristofer93 28 Iunie 2007 at 22:24 Permalink

    Am zis ca Voltaj m-a mai distins ! Radio Deea nu e post cu muzica house…sau e…sau asta vor ei sa para! Eu ascult numai muzica de club de asta…nu am nici o manea in calculator , pobabil nu ma vei crede ! Si…consulta si forumul Radio Deea…ma gasesti kristofer93 ! Ti-ai facut o impresie gresita…


Lasa un comentariu