Contractul pentru patinoarul din Parcul Catedralei a fost atribuit direct firmei unui consilier local PSD

Luni, 4 Decembrie 2017 | Bacau, stiri | 3 comentarii

Începând de vineri, 1 decembrie 2017, în Parcul Catedralei a fost amplasat un patinoar cu acces gratuit pentru băcăuani, în limita celor 100 de perechi de patine disponibile la fața locului. Patinoarul dispune de o suprafață de gheață de 600 mp, respectiv de iluminat și instalație de sunet și va funcționa zilnic între orele 10 și 23 în funcție de condițiile meteo.

Pentru acest obiectiv, municipalitatea a alocat la ședința Consiliului Local din 7 noiembrie suma de 141.000 lei. Consultând portalul achizițiilor publice pentru rubrica #aicisuntbaniidumneavoastră, am constatatnu s-a făcut niciun fel de licitație pentru acordarea acestui contract. Procedura folosită de Primăria Bacău este încredințarea directă.

Ca să vezi, printr-o simplă și nevinovată coincidență, contractul pentru amenajarea patinoarului public din Parcul Catedralei a ajuns la firma Ceres Trading SRL ce aparține unui consilier local PSD din comuna Măgura, Radu Răducu Florentin. Valoarea finală contractului: 132.000 lei (peste 28.000 euro).

Așadar, primarul Necula bifează încă un contract pentru clientela de partid.

patinoar parcul catedralei bacau 2017

3 comentarii la “Contractul pentru patinoarul din Parcul Catedralei a fost atribuit direct firmei unui consilier local PSD”

  1. Stan 4 Decembrie 2017 at 15:11 Permalink

    http://www.firme.info/ceres-srl-cui974743/

  2. Stan 4 Decembrie 2017 at 15:13 Permalink

    Bidon de partid

  3. Sisica 4 Decembrie 2017 at 18:14 Permalink

    Un aranjament sinistru, pus la cale de militianul de la cabinetul primarului, care a fost filmat de camerele de la benzinaria de la centrul de afaceri, in momentul in care punea la cale parandaratul patinoarului. Urmeaza aceleasi aranjamente, cu festivalul de aprindere a bradului si a revelionului, cu instalatiile de la brad, aceleasi ca si anul trecut, si puse din nou la peste un miliard, bani ce vor fi platiti din nou! Jaful continua la scara mare in primaria bacaului! PSD CIUMA ROSIE!


Lasa un comentariu