Copaci fără pădure, la conferinţa de presă a PSD Bacău

Ieri, la Sediul Organizaţiei Judeţene a PSD Bacău, Dragoş Benea (preşedintele CJ Bacău şi vicepreşedinte al organizaţiei) şi Bogdan Seto (purtător de cuvânt) ne-au pregătit o conferinţă de presă atipică, cu iz de sărbătoare. După scurtul bilanţ anual al organizaţiei şi câteva clarificări privind anul electoral ce urmează, cei doi ne-au invitat să extragem un număr care ne-a făcut mai bogaţi cu o carte.

Eu m-am ales cu un titlu puţin scorţos: Copaci fără pădure, de Adrian Păunescu.

Spune-mi, pădure cu frunză rară
Unde-i iubrea de astă-vară,
Nu ştie iarna să se îndure
De noi, copacii fără pădure.

Încă nu mă pot pronunţa dacă volumul este sau nu pe gustul meu, însă vă pot mărturisi că am citit două-trei strofe pe sărite. Prin urmare, mi-am promis să o dau gata într-o seară în care, cel mai probabil, voi fi melancolic.

Iniţiativa celor de la PSD Bacău este frumoasă. Cred că jurnaliştii sau bloggerii absenţi ar trebui să se gândească la faptul că mai presus de limitele impuse de redacţiile în care lucrează este omenia. Am spus-o aşa, ca de final de an.

Au mai scris Aghiuţă şi Ionuţ Avram. S-ar putea să scrie şi Cătălin până de Anul Nou.

One thought on “Copaci fără pădure, la conferinţa de presă a PSD Bacău

  1. Cristi, realitatea e putin diferita. Nu mi-a interzis nimeni, de exemplu, sa vin la conferinta. Am decis eu singur pentru ca, din momentul in care PSD a spus ca Ziarul nu exista pentru ei pe motiv ca articolele ar fi citite de prea putini oameni nu vad de ce s-ar mai plange pesedistii ca nu-i bagam in seama.

    Cat timp PSD nu-si schimba atitudinea, nu vom veni la conferintelr lor.

    Simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *