Cosmic Gate – Exploration of Space (Cosmic Gate 2010 Remix)

Joi, 2 Septembrie 2010 | muzica | 4 comentarii

Cosmic Gate este un proiect muzical trance format din Dj Bossi si Nic Chagall. Duo-ul s-a format in 1999, atunci lansand primele doua single-uri “The Drums” si “Menthal Atmosphere”. Au la activ zeci de single-uri si remixuri, unele figurand la vremea lor in topurile din intreaga lume. Cosmic Gate a lansat pana in momentul de fata 4 albume: “Rhythm & Drums” (2001), “No More Sleep” (2002), “Earth Mover” (2006) si “Sign of the Times” (2009). Cosmic Gate se afla printre artistii mei favoriti in acest moment. Productiile lor sunt excelente, toate avand o linie de bass inconfundabila.

Ultimul album semnat de Cosmic Gate se intituleaza “Sign Of The Times“, a fost lansat pe 23 martie 2009 la BlackHole Recordings si contine 13 piese, multe dintre ele intrand de-a lungul anului trecut in topul meu. Este vorba despre melodii ca Not Enough Time (feat. Emma Hewitt), Open Your Heart (feat. Tiff Lacey) sau Cosmic Gate – Under Your Spell (feat. Aruna).

Dupa remixuri extraordinare pentru piese ca Home by Paul van Dyk si Inside Of You by Fabio XB & Ronnie Play feat. Gabriel Cage, Cosmic Gate a revenit in octombrie cu un nou single intitulat Under Your Spell (featuring Aruna) pe care vi l-am prezentat pe blog in septembrie, in varianta semnata de Myon & Shane 54. Ultimul release Cosmic Gate a fost lansat in decembrie 2009 si este un remix pentru JES – Lovesong.

Pentru Cosmic Gate anul 2009 a fost unul foarte bun: productii de top cantate de toti djii cunoscuti, aparitii pe cele mai importante compilatii trance ale anului si o urcare de 39 de pozitii in Top 100 Dj Mag, aducand-i pe cei doi Cosmic Gate pe un binemeritat loc 19 in cel mai important clasament al djilor din intreaga lume. Ca tot veni vorba de anul 2009 si de Cosmic Gate, vreau sa precizez ca topul meu pentru anul 2009 contine nu mai putin de 5 productii semnate de ei, doua dintre ele ocupand primele doua locuri in top.

Cosmic Gate incepe anul 2010 mixand volumul patru din seria “Back 2 Back” si il continua lansand Sign of the Times Deluxe Edition, album care contine piesele de pe Sign of the Times si remixurile lor, plus 5 variante noi. Duo-ul a mai remixat soundtrack-ul din filmul Avatar, dar si noul single Andrew Bennett feat. Sir Adrian intitulat Run Till U Shine.

Recent, Cosmic Gate au declarat ca pregatesc ceva mare si foarte important pentru spectrul muzicii trance din 2010. Toata lumea spera ca este vorba despre rework-ul pentru mega-hitul anilor 2000-2001-2002, Exploration of Space. Este un remix care a fost auzit pentru prima oara la inceputul anului 2009 si pe care Cosmic Gate il include in majoritatea gig-urilor. Daca il vor lansa in acest an, va fi unul dintre release-urile anului!

4 comentarii la “Cosmic Gate – Exploration of Space (Cosmic Gate 2010 Remix)”

 1. houser 2 Septembrie 2010 at 22:02 Permalink

  urat remixul…..
  Cosmic gate are mel mult mai tari

  Should have known e prea tare
  Body of conflict

  bine mie imi place mai vocal
  am fost trancer inrait
  cand erai tu mic

 2. Pele 3 Septembrie 2010 at 13:08 Permalink

  e fain remake-ul..
  ce zici de faptu ca snatt & vix au fost aseara la asot tune of the week?tare sau nu?:D

 3. kristofer93 3 Septembrie 2010 at 13:09 Permalink

  Nu tare, foarte tare!

 4. Vali 3 Septembrie 2010 at 15:44 Permalink

  Sambata, 11 septembrie, snatt & vix revin in Bacau! Mega surpriza consta in invitatiile care se vor da pentru concertul Markus Schulz din 18 septembrie, de la Arenele Romane din Bucuresti!
  DJ-ul nr. 1 in State si nr. 8 mondial!

  Warm up…Kristofer!

  So…Be there!


Lasa un comentariu