Cu dedicatie pentru impresarii innebuniti dupa “desire” si “fire”

Vineri, 2 Septembrie 2011 | muzica, Pareri personale | 3 comentarii

Ca sa elimin orice dubiu ca mi-ar fi frica de impresarii care nu au nimic mai bun de facut decat sa imi adreseze injurii pe messenger doar din cauza faptului ca am fost subiectiv si ca am spus ca o piesa e nasoala rau, o declar public si pe blog, nu doar pe Twitter @kristofer93: cat de prost suna noul single Akcent!

Sa nu ma intelegeti gresit. Discografia lor cuprinde niste productii de aur care le vremea lor au fost pe repeat in playlist-urile mele, dar cu Feelings On Fire au dat-o rau de tot in bara ca sound. Poate ca va fi hit, poate ca va fi impinsa de casa de discuri in heavy rotation si in seturile dj-ilor de carton care pun doar petarde in cluburile din Romania, dar, sincer, ne-am cam saturat de “desire” si “fire”. Aceste doua cuvinte sunt ultra-mega-super folosite in mai toate productiile noului val de artisti care au iesit pe piata ca ciupercile dupa ploaie.

Eu sunt un simplu ascultator si am propriile mele preferinte muzicale. Am scris pe Twitter ca nu imi place noua piesa de la Akcent. De ce trebuie ca urmatoarea zi sa fiu deranjat de impresarul X pe messenger sa imi spuna ca sunt prost si ca mai bine taceam? Lucrul acesta nu este deloc firesc. Orice artist are fani, totodata si hateri.

3 comentarii la “Cu dedicatie pentru impresarii innebuniti dupa “desire” si “fire””

  1. blabla 2 Septembrie 2011 at 16:44 Permalink

    asa e…mie imi place doar vocea fetei si refrenul de altfel…in rest e…slaba

  2. Costin 2 Septembrie 2011 at 18:39 Permalink

    Asta spun si eu de vreo 2 ani :d . Fire, love ,passion ..prea multa iubire :))

  3. eSeiVii 3 Septembrie 2011 at 16:55 Permalink

    Ahahaha,asa e, cam in toate piesele vei auzi desire,fire,higher,sky,high,fly ! Rahaturi comerciale romanesti. Bleah :))


Lasa un comentariu