Cum a făcut de râs TNL Bacău un primar liberal

Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Bacau, Tineret | 4 comentarii

Nu e nimic de lăudat în faptul că TNL Bacău a renovat o sală de grădiniță în comuna Stănișești din județul Bacău. Spun asta deoarece comuna despre care vorbim este condusă chiar de un liberal de-al lor, Popa Teodor Bogdan, aflat la al doilea mandat.

Ar trebui să le fie rușine tinerilor liberali băcăuani că se laudă cu o chestiune de acest gen, în condițiile în care nu i-am auzit niciodată țipând pentru drepturile tinerilor din municipiul și județul Bacău. În schimb, se pricep la făcut petreceri, la dat flori pe stradă și, iată, la renovat săli de grădiniță când alegerile bat la ușă.

În locul vostru aș trage o fugă în tot județul și aș încerca să vorbesc cu fiecare primar liberal să își facă treaba. Că de asta plătesc săracii oameni taxe și impozite: ca să aibă copiii lor condiții decente în care să învețe. Stănișeștiul și-a tras de curând primărie renovată pe 2 etaje, însă grădinițile și școlile din localitate arată jalnic. Faze de genul ăsta se întâmplă în tot județul.

Felicitări, TNL Bacău, tocmai ne-ați demonstrat că primarii partidului pe care îl reprezentanți și pentru care lipiți afișe nu își fac treaba. Știam.

Ce urmează? Lăsați-mă să ghicesc… sărbătorirea Valentine’s Day în Arena Mall. Bun, da’ poziții pe probleme și politici de tineret știți să luați? Nu mă aștept să săriți la beregata Primăriei Bacău și să le ziceți că nu fac mare lucru pentru tinerii din Bacău, dar poate reușiți la Consiliul Județean Bacău, unde tinerii au primit 0 (ZERO) lei în ultimii ani.

gradinita stanisesti

4 comentarii la “Cum a făcut de râs TNL Bacău un primar liberal”

 1. Dan 13 Ianuarie 2016 at 14:33 Permalink

  Săracii TNL-iști… ei n-au voie să scrie pe FB până nu primesc OK-ul de la organizația de seniori și tu le ceri să meargă să discute cu primarii din comune?

 2. andrei 13 Ianuarie 2016 at 20:52 Permalink

  Chiar arata bine! ma bucur ca niste copii se bucura de ce s a facut acolo. Felicitari!

 3. zippo 14 Ianuarie 2016 at 11:42 Permalink

  #andrei
  discutia e legata de faptul ca normalitatea e transformata in ceva exceptional si legata direct de un calendar electoral. daca nu ar fi alegerile.. atunci gradinita aia ar primi exact acelasi ajutor de la primarul lor, ca si pina acum, timp de doua mandate – adica zero.


Lasa un comentariu