Cum a fost la Street Heroes – Cool as Ice (foto)

Joi, 14 Februarie 2013 | Bucuresti, foto | Comenteaza

Sâmbătă am participat la un eveniment din categoria așa da. 4 000 de tineri (așa da!) au călcat pragul Turbohalle din București pentru 24 de ore non-stop de cultură urbană. Primul festival de sporturi extreme de vară desfășurat iarna (așa da!) a adus în hala reconstruită special pentru acest festival un mega skatepark pentru concursurile de skate, BMX, battle-uri de breakdance, un gaming centre și o scenă dedicată celor 8 concerte.

Imaginati-va o hala imensa reconstruita special pentru acest festival, cu un mega skatepark pregatit pentru concursurile de skate, BMX si role, battle-uri de breakdance, un gaming si un full entertainment area, precum si o scena amenajata pentru cele 8 concerte desfasurate in cele 24 de ore de actiune fara oprire. Adaugati imaginii pe care v-ati creat-o peste 4 000 de tineri, majoritatea liceeni extrem de entuziasmati de cele ce se petrec in jurul lor, si veti trai pentru cateva clipe atmosfera de sambata de la Turbohalle.

Continuarea recenziei mele o găsiți pe Urban.ro. E a doua oară când intru în contact cu echipa Burn energy și mă declar norocos pentru participarea la evenimentele lor. Prima dată s-a întâmplat vara trecută la Miercurea Ciuc, când am scris de la Dirt On Fire.

Lasa un comentariu