Cum arată campania electorală pentru președinția Consiliului Elevilor

Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Pareri personale | Comenteaza

Printre zăpezi, viscol și coduri de toate culorile, cred că nu strică să ne concentrăm și pe viitorul țării. Viitor care, da, cred fără rezerve că își are rădăcinile și printre tinerii care candidează pentru funcțiile din Consiliul Național al Elevilor (CNE). Săptămâna viitoare au loc alegeri pentru conducerea CNE.

Aseară, cu fix o săptămână înainte de alegerile pentru primele funcții din CNE de la Brașov, unde are loc Adunarea Generală ordinară pe anul acesta, am publicat pe Adevărul.ro o analiză la care am lucrat mai bine de 5 ore: Promisiunile candidaţilor la preşedinţia Consiliului Naţional al Elevilor.

Este un material vast, de interes nu doar pentru membrii Consiliului Național al Elevilor, ci pentru toți elevii din România. Am rezumat, cât mai sintetic cu putință, programele candidaților la șefia structurii ce reprezintă milioanele de elevi români.

Din păcate, cei trei candidați, Cleopatra Nestor (București), Eduard Mititelu (Botoșani) și Ioanis Divoiu (Cluj) vorbesc prea mult despre structura reprezentativă pe care vor să o conducă și prea puțin despre problemele reale, de zi cu zi, ale elevilor. 🙂

candidati presedintia cne 2014

Lasa un comentariu