Dau 21 de invitații la prima petrecere Royal Dot Nights @ Studio Martin

Pe 21 decembrie 2012, cum ar spunii unii fix de sfârșitul lumii, Studio Martin București găzduiește primul party Royal Dot Nights. The New Beginning le dă întâlnire pasionaților de muzică electronică în Studio Martin, începând cu ora 23:00. Vor mixa Xael, Dena, Waterspark, Elerias, Daniel Creed, Control Freak și Syos – invitatul special al serii.

Intrarea costă 10 lei, bani pe care îi puteți scuti foarte simplu: îmi lasați un comentariu cu piesa voastră favorită din toate timpurile și aveți asigurată o invitație la eveniment.

ROYAL DOT NIGHTS  este un concept de party mainstage EDM adaptat locatiei si evenimentului, ce promoveaza in cadrul seturilor piesele labelului si artistii din ROYAL DOT. Pachetul este structurat ca un show ce cuprinde DJ sets, live synths & vocals compactate in 40-50 de minute pentru fiecare moment, cu flavorul si stilul propriu fiecarui artist. Fiecare DJ are propriul pachet de intros, visuals si setup caracteristic.

Filmarile si fotografiile din fiecare show vor fi folosite ca material de promovare pentru productiile, evenimentele si artistii R.D. In plus, o parte din participanti vor primi cadouri marca R.D. (invitatii VIP pe portaluri cu piese unreleased, invitatii la urmatoarele evenimente, CD-uri cu promo mixes marca R.D. tricouri, postere etc).

Mai multe detalii despre artiștii din line-up găsiți pe Urban.ro.

Aștept cu nerăbdare să aflu care este track-ul care stă în fruntea preferințelor voastre muzicale. Am 21 de invitații de dat, așa că nu aveți ce pierde. Hai, să vă aud mărturiile! 🙂

royal dot nights 21 decembrie studio martin

10 thoughts on “Dau 21 de invitații la prima petrecere Royal Dot Nights @ Studio Martin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *