De cand si pana cand?

Marti, 5 Octombrie 2010 | internet, Pareri personale | 5 comentarii

Update: am fost contactat de Cat Music si au confirmat ca ID-ul de messenger prin care am fost abordat este fake.

Mesajul pe care l-ai primit este fals si nu vine din partea Cat Music. In primul rand, Cat Music a sustinut si sustine atat dezvoltarea mediului online, cat si promovarea online a artistilor sai. In al doilea rand, Cat Music nu are Messenger ID. Unicele conturi reale ale Cat Music sunt: facebook.com/catmusic, twitter.com/catmusiclabel si youtube.com/user/catmusicoffice.

De cand persoane din staff-ul unui label respectabil din Romania te contacteaza pe messenger si iti spun sa nu le mai promovezi muzica? Atentie, promovare, si nu download. Eu pana la urma asta fac; pun player embed de pe Trilulilu sau de pe YouTube si spun cateva cuvinte despre release-uri.

Buna ziua! Sunt unul dintre reprezentantii casei de discuri Cat Music , avem o rugaminte la tine! Nu mai promova pe blog artistii care ne apartin asta daca nu vreti sa fiti dati in judecata pentru drepturi de autor si copyright, o zi buna!

Ori cineva face pe office-ul Cat Music, ori cei de la Cat Music nu stiu ce-i aia promovare. Prima varianta este mai plauzibila. Inca ceva: n-am mai vorbit despre piese romanesti pe blog de luni bune.

5 comentarii la “De cand si pana cand?”

 1. Aghiuță 5 Octombrie 2010 at 13:06 Permalink

  Buna ziua,

  Sunt Eugen Barbu si am scris romanul Principele. Te rog sa nu mai promovezi clubul "Il Principe", ca te dau in judecata pentru drepturi de autor. Si vezi ca prietenii mei ecologisti vor sa te reclame pentru verdele temei blogului.

 2. Anonymous 5 Octombrie 2010 at 13:12 Permalink

  am primit avertismente si d la unii care s ocupau d Tiesto.p youtube de la Solarstone si alti..e dreptul lor s ceara asta..atata timp cat nu faci promovare cu acordul lor..desi, probabil au numai de profitat din asta..probabil parerile personale la anumite piese nu le-au picat bine

 3. Anonymous 5 Octombrie 2010 at 13:18 Permalink

  poate daca primeai un mail sau ceva mai oficial intelegeam sa te sperii.. dar asa… sigur e unu din "prietenii tai".. cu blogul tau sau fara chiar crezi ca celor de la cat music, le-ar pasa?
  atata timp cat nu lasi piesele la download nu ai de ce sa iti faci griji..
  baga-ti inima inapoi in piept si posteaza in continuare ce vrei…

 4. kristofer93 5 Octombrie 2010 at 13:21 Permalink

  Dar nu, n-ai inteles. Nu sunt speriat.

 5. vlad 5 Octombrie 2010 at 22:43 Permalink

  aveti timp sa credeti toate prostiile 🙂 :)))


Lasa un comentariu