De ce este orasul Bacau uneori blocat

Sambata, 3 Mai 2008 | Bacau, foto, stiri | 2 comentarii

Cetatenii municipiului Bacau se plang de multe ori ca orasul a inceput sa fie din ce in ce mai sufocat, vorbesc desigur despre trafic. In ultima perioada au avut loc fel de fel de evenimente politice in oras. Toate partidele si-au lansat candidatii si multi ministrii au venit in vizita, zona centrala fiind sufocata de masini de politie si de coloane oficiale de parca ar fi ei Dumnezeu pe pamant.

Ultima vizita de acest gen a fost cea a lui Ludovic Orban, candidat la Primaria Bucuresti. El a venit intr-o vizita de lucru: a plimbat pe cei din teritoriu prin diferite parti ale judetului, desigur cu sirena deschisa. Ei au stationat la Prefectura, acolo unde au discutat problemele importante.
Ceea ce ma deranjeaza este nesimtirea cu care s-a blocat circulatia si mai ales parcarile facute de alesii nostri. In fata Prefecturii si-au parcat toti masinile, ingreunand circulatia la o ora de varf.

Nu ma trezeam sa scriu acest articol daca in spatele Prefecturii era o parcare mare si goala!

Foto jos de la fata locului!


2 comentarii la “De ce este orasul Bacau uneori blocat”

  1. Tzopescu 5 Mai 2008 at 08:57 Permalink

    Din ceea ce se vede din proiect, o mare parte a vegetatiei de pe insula va disparea. In situatia in care noi bacauanii ne confruntam cu o lipsa acuta de spatii verzi si tinand cont de promisiunile primarului ca va mari spatiul verde existent pe cap de locuitor, mi se pare ciudat acest proiect. Inteleg ca se cam defriseaza si acest plaman din mijlocul orasului…traiasca betoanele…

  2. Tzopescu 5 Mai 2008 at 08:58 Permalink

    Scuze…comentariul era pt articoul cu proiectul insulei de agrement


Lasa un comentariu