De ce toata lumea se pozeaza aici?

Sambata, 30 Aprilie 2011 | Pareri personale | 8 comentarii

Cei din afara Bacaului habar nu au ce este “Lăcusorul”. Am vorbit despre el anul trecut, acum doi ani, dar si in 2008. Este locul care pana in urma cu vreo 6-7 ani era cunoscut drept oaza din Parcul Cancicov, doar pentru ca apa din lacul artificial stralucea si pentru ca in ea vietuiau rate. Asa il vede lumea acum, cand “Lacusorul” este doar o amintire.

Pe naiba feerie si oaza. Mie mi se parea o porcarie pentru ca apa era mizerabila, iar imprejurimile, dominate de mirosul acesteia. Nu am inteles niciodata cum poti sa stai la o terasa in prezenta acelui miros si sa induri zecile de insecte care te pisca. Ma rog, cum 1 e mai mare ca 0, macar era ceva acolo. Exista un proiect pentru reamenajarea Lacusorului, dar se pare ca nu este pe lista de proritati a Primariei.

Nu exagerez, dar de fiecare data cand trec prin zona si e frumos afara vad pustani care isi fac poze la fostul Lacusor. De ce, habar nu am. De acord cu faptul ca nu prea ai unde sa faci o sedinta foto decenta in municipiul Bacau, ca locatie ma refer, dar sa te pozezi cu un simplu copac in spate si o constructie care duhneste a urina mi se pare o prostie.

8 comentarii la “De ce toata lumea se pozeaza aici?”

 1. marius 30 Aprilie 2011 at 22:15 Permalink

  e o fita cum s-ar zice:))

 2. Stefan 30 Aprilie 2011 at 22:34 Permalink

  “Pe naiba feerie si oaza. Mie mi se parea o porcarie pentru ca apa era mizerabila, iar imprejurimile, dominate de mirosul acesteia. Nu am inteles niciodata cum poti sa stai la o terasa in prezenta acelui miros si sa induri zecile de insecte care te pisca.” vs “Cand eram mic mergeam acolo si stateam la terasa. Atunci bazinul era plin, iar pe apa erau rate. Atmosfera era relaxanta si foarte placuta.” . Simti cumva ca te contrazici singur? P.S. Poti sa nu publici acest mesaj. Cu toate ca ai articole interesante si e unul din cele mai pertinente si obiective bloguri din bacau , uneori o dai cu bata-n balta :))

 3. Alexandross 1 Mai 2011 at 01:18 Permalink

  ce vrei daca le place na:))

 4. Ioana 1 Mai 2011 at 13:42 Permalink

  Propune-le tu ceva mai bun:)

 5. marius 1 Mai 2011 at 18:34 Permalink

  cristi , aveau si ei dslr sau erau cu telefonul vga?:))

 6. Valet 25 Mai 2017 at 21:49 Permalink

  Numai prostii ai scris aici. Era un lic frumos,niciodata nu gaseai locuri spre seara. Muzica era foarte buna si clientii pe masura.


Lasa un comentariu