De la tembelizor

Joi, 10 Martie 2011 | Pareri personale | Comenteaza

Ora 12:00 – Oana Zavoranu, in direct la Realitatea TV, de la Tribunalul Bucuresti. Nu gresisem programul. Divorteaza de Pepe iar acesta este un subiect cu adevarat important pentru tara. Cred si eu, pe cine naiba mai intereseaza pocnitorile aliantei USL? Pardon, motiunile USL. La Antena 3, tot Oana. Ati observat ca televiziunile de stiri au insistat in ultima perioada pe chilotareala? Totodata, este un semn ca politicienii ar trebui sa-si stranga galetusele pentru ca nu mai fac rating. Nici pensionarii nu se mai uita la ei.

Ora 13:00 – Discutii aprinse pe marginea scumpirii cartofilor. Asa am aflat ca noi importam barabule din Siria si Liban. Vorba lui Niceblogger: Pai daca populatiei ii e lene sa curete cartofii mai mici… Radem noi, radem, dar se aude ca kilogramul de cartofi sa va lua la tranta cu litrul de benzina. Adica 6 lei/kg.

Ora 21:30 – Emisiune tampita la Antena 1. Se numeste Next top model si este realizata de Catalin Botezatu, al’ de se pipaia cu una (Bianca, parca) in padurea de la Baneasa. Deci n-ar trebui sa ne miram ca e tampita. Nu Bianca, ci emisiunea. Vai, si-acum ma astept ca toate pitipoancele care viseaza sa il atinga pe Botezatu sa imi sara in cap. Am stat si eu si m-am uitat cateva minute. N-am ce spune, bunicele tipele din concurs, dar formatul show-ului este atat de fals si de penibil! Cat de seriosi si exigenti vor sa para membrii juriului si nu le iese. Saracii. Asa-i cand nu mai ai Divertis, cand glumele lui Bendeac sunt de multa vreme rasuflate, dar mai ales cand nu ai ceva cu care sa te bati de la egal la egal cu Romanii au talent.

In incheiere, o epigrama de Nicu Petria.
Ca un gâgă pedelistul
Vine la televizor,
Minte de îngheaţă Istrul,
Apoi râde de popor.

Lasa un comentariu