De unde plecăm: scrisori poștale între școli și primărie

Marti, 3 Noiembrie 2020 | Bacau | Comenteaza

E 2020 și există școli și licee din municipiu ce comunică cu Primăria Bacău prin scrisori poștale. De aici plecăm și efectiv nu avem cum să condamnăm în vreun fel directorii pentru această practică cumva arhaică de vreme ce la nenumărate solicitări nu au primit vreun răspuns în ultimii ani din partea administrației locale.

Suntem însă aici ca să rezolvăm inclusiv aceste probleme de relaționare cu unitățile de învățământ și se lucrează deja la un sistem intern prin care instituțiile de învâțământ (dar și alte centre bugetare din subordine) să corespondeze cu primăria așa cum e normal în ziua de astăzi: online, direct, de pe o oră pe alta, fără scrisori poștale sau… porumbei călători. 😊

Prioritățile din aceste zile: redeschiderea unităților de învățământ (în condiții de maximă siguranță sanitară), acordarea legală a burselor elevilor (după 9 ani de încălcare continuă a legii), funcționalizarea consiliilor de administrație, asigurarea transportului public al elevilor fără interpretări care să afecteze beneficiarii educației, dotarea unităților cu cele necesare etc.

Lasa un comentariu