Dedicație pentru cei care mai ales acum au impresia că vor scăpa basma curată

Joi, 31 Mai 2018 | Pareri personale | 1 comentariu

Știu cel puțin 5-6 personaje din Bacău ce juisează, în lumina ultimelor evenimente, la ideea că lupta anticorupție va fi pusă pe butuci și că vor scăpa basma curată în urma faptelor pe care le-au săvârșit la conducerea Bacăului. Mă refer atât la conducerea județeană, cât și la cea municipală – ca să fim înțeleși.

Domnilor, fiți fără grijă!
Înfăptuirea justiției nu se rezumă nici la o persoană și nici la niște protocoale (îndoielnice, ce-i drept), iar acapararea instituțiilor și resurselor publice, așa cum procedați voi de ani de zile ținând pe loc o întreagă comunitate, nu poate fi trecută cu vederea la infinit.

Plus că oamenii de bună credință sunt mult mai responabili cu privire la viitorul lor și inclusiv cei din subordinea voastră s-au săturat de sistemul închis pe care l-ați construit și pe care (încă) îl patronați.

Concluzionez cu o dedicație:
Podul de piatră s-a dărâmat.
A venit apa şi l-a luat.
Vom face altul
Pe mal, în jos.
Altul mai trainic şi mai frumos.

watchdog primarie cj

1 comentariu la “Dedicație pentru cei care mai ales acum au impresia că vor scăpa basma curată”

  1. Bogdan 18 Iunie 2018 at 01:56 Permalink

    Salut Cristian, pe 11 August Diaspora organizeaza un protest in Bucuresti. Sper din tot sufletul sa incetinim acest regres atat economic cat si democratic care il face Romania. Nu am asteptari mari, sper sa REZISTAM pana la umratoarele alegeri.
    Vreau sa zic ca, alegerile dintr-un tur probabil te-au cost un scaun de Primar, este opinia mea personala.Aceasta aberatie trebuie sa dispara, avem acum un individ care reprezinta 17% din populatia cu drept de vot din Bacau.

    Mult succes in continuare, Rezista, fara oameni ca tine Romania si Bacaul nu are viitor.


Lasa un comentariu