Deepside Deejays Vs. Mike Oldfield – Tubular Bells 2009

Miercuri, 4 Martie 2009 | muzica, Vibe FM | 1 comentariu

Deepside Deejays au electrizat fara dar si poate sfarsitul anului 2008 cu productia “Beautiful Days“. Pe data de 3 noiembrie 2008 a intrat in playlist-ul zilnic Vibe FM, pe 8 noiembrie a facut cunostinta cu clasamentul 20 Vibes, dupa care a inceput sa urce in preferintele ascultatorilor de muzica dance. In acest moment, Beautiful Days este piesa ce ocupa locul 1 in clasamentele dance din romania!

Membrii proiectului DeepSide Deejays sunt VibeArena, Victor De La Pena, Dave Pryce si Nick Kamarera. Pe 22 ianuarie 2009 v-am oferit spre auditie noua productie semnata de Nick Kamarera si Deepside Deejays intitulata Secret Ride dupa care am scris despre succesul international pe care il are proiectul muzical.

Marti 3 martie 2009, DeepSide Deejays au avut un set de o ora in cadrul emisiunii Addicted (Vali Barbulescu) de la Vibe FM. Ei au inclus in acest set cele mai recente productii semnate de ei. Printre ele s-a gasit si “Tubular Bells 2009“, cea mai buna melodie din mixul de aseara, dupa parerea mea! Va invit sa o ascultati, auditie placuta!

1 comentariu la “Deepside Deejays Vs. Mike Oldfield – Tubular Bells 2009”

  1. Andrei O. 4 Martie 2009 at 22:40 Permalink

    Tare melodia, o am si eu de vreo 2 saptamani 😀


Lasa un comentariu