Deșteptarea, cei mai buni la negativism

Joi, 10 Ianuarie 2013 | Bacau, Pareri personale | 1 comentariu

Pentru că am sesiune și mă plictisesc, am intrat pe prima pagină a Deșteptării (care, ce-i drept, cam seamănă cu cea a Ziarului de Bacău) și m-am apucat de numărat ouăle titlurile.

Au ars, a avariat, taxe mari, amenințări cu moartea, lista neagră, divorțuri, comerț înghețat, copii abuzați și maltratați, scumpiri, An Nou de criză, zero lei pentru campioni, 46 de victime, atacuri cerebrale și infarcturi, buget subțire, m-a bătut, a murit, masacru, sfârșitul lumii.

Am înșirat doar câteva dintre construcțiile ce apar în titlurile articolelor postate pe homepage-ul Deșteptarea.ro. Lumeee, vine sfârșitul! Cred că cititorii sunt îngroziți de orașul în care trăiesc, doldora de lucruri nasoale. Am dubii mari în ceea ce privește apariția ierbii la primăvară în Bacău. S-ar putea ca în curând nici aer să nu mai existe în oraș.

În cu totul și cu totul altă ordine de idei, jos pălăria pentru streaming-ul TV permanent, fără egal în Bacău (sper să nu mă înșel). Au și alții live stream, însă pe modelul comunist. Adică seara, doar vreo două ore.

desteptarea negativa

1 comentariu la “Deșteptarea, cei mai buni la negativism”

  1. bacauan 10 Ianuarie 2013 at 23:00 Permalink

    Orase din apropiere ca Iasi, P Neamt, Suceava, chiar si Gura Humorului sa nu mai mentionez Brasov sau multe altele ne-au luat la km distanta. Bacaul a ramas mult in urma din toate punctele de vedere . Un oras mort, urat, neingrijit, fara posibilitati de distractie si fara atractii pentru turisti. Asta e realitatea, din pacate !


Lasa un comentariu