Dezbatere despre demolarea stadionului din Bacau !

Vineri, 12 Octombrie 2007 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | Comenteaza

Ne amintim ca in urma cu cateva luni, s-a hotarat ca Stadionul Municipal din Bacau sa fie daramat. El este amplasat in centrul orasului pe un teren foarte valoros din punct de vedere economic si strategic. Pentru a umple golul priamaria vrea sa faca altul nou tocmai la marginea orasului, la unitatile militare la iesirea din oras spre Brasov. Mult cetateni nici macar nu stiu de aceasta initiativa, iar acei putini care stiu, majoritate nu sunt de acord cu daramarea stadionului.

Ulterior, tot pe acest blog am chestionat vizitatorii printr-un sondaj. Un ip (calculator) avea dreptul de a vota doar o singura data. Rezultatele erau:

  • 34 voturi : Nu si pentru asta voi iesi in strada!
  • 68 voturi : Nu!
  • 47 voturi : Da!

Insumand 102 impotriva si 47 pentru demolare!

Se pare ca lui Stavarache nu ii pasa nici de cetateni, nici de sportul din Bacau si nici de copii care se antreneaza zilnic la baza sportiva de acolo!
Tocmai de aceea, Partidul Liberal Democrat (PLD) Bacau organizeaza duminica , 14 octombrie la ora 11:00 la casa de cultura Vasile Alecsandri din Bacau o dezbatere pe aceasta tema(foto jos!).
Initiativa are titlul “Care-i stadionul tau?” si cred ca este unul dintre cele mai bune lucruri facute de vreun partid avand filiala in Bacau!

Nu fac campanie electorala, pentru ca nu as avea de ce. Ma implic deoarece zilnic ma schimb in incinta stadionului municipal , fiind elev la Liceul cu Program Sportiv la fotbal. Cu noi, copii cum ramane?

Pliantul aferent acestei deybateri pe fata si pe verso!

Banner-ul de pe site-ul PLD Bacau!

Lasa un comentariu