Mâine dezbatem problemele și mai ales soluțiile pentru mobilitatea din orașul Bacău

Marti, 27 Noiembrie 2018 | Bacau, Initiative personale | Comenteaza

Vă invit să participați miercuri, începând cu ora 14:00, în sala de conferințe a pensiunii centrale Studio, la un eveniment care își propune să dezbată problemele și soluțiile de tranzit și mobilitate identificate în Bacău, sub organizarea Asociației “Ține de Noi”, împreună cu Fundația Hanns-Seidel și în colaborare cu grupul de inițiativă Băcăuanii vor piste pentru biciclete.

Veți afla o analiză la zi a problemelor de trafic, dar și soluții concrete pentru mobilitatea urbană și traficul din Bacău. În cadrul acestui eveniment, experții vor indica cele mai aglomerate zone, vor arăta locurile în care circulația se va bloca total în următorii ani și ce măsuri ar trebui luate urgent pentru schimbarea tendințelor actuale.

Accesul este liber, iar doritorii își pot confirma participarea la adresa de e-mail office@tinedenoi.ro, fiind sunt aștepați să fie parte la o dezbatere de mare actualitate, care afectează băcăuanii în mod recurent.

Această conferință este cea de-a doua inițiată în cadrul City Program, o inițiativă națională inovativă lansată de Asociația “Ține de Noi” în cooperare cu Fundația Hanns Seidel. Prima conferință a avut loc în data de 31 octombrie, la București.

Vorbitori invitați:
– Adrian Ilie, expert dezvoltare regională și urbană
– Răzvan Orășanu, Analist Economic, Președinte Asociația “Ține de Noi”
– Constantin Adrian Anghel, Agenția Dezvoltare Locală din cadrul Primăriei Bacău (TBC)
– Cristian Ghingheș, inițiator Băcăuanii vor piste pentru biciclete, consilier local independent
– Denis Blidariu, Let’s Do It Romania/Skirt Bike/fost manager Logistica Federația Tinerilor din Bacău

Moderator:  
Răzvan Orășanu, președinte Asociația “Ține de Noi”

Programul evenimentului:
13:30 – 14:00 – Înregistrarea participanților
14:00 – 16:00 – Panel principal
16:00 – 16:30 – Sesiune de întrebări și răspunsuri
16:30 – 17:00 – Sesiune de networking

Asociația “Ține de Noi” este o organizație nouă care își propune să creeze comunități active în domeniul politicilor publice economice, educaționale și în domeniul energiei și constituirea unui spațiu de dezbatere în societate legat de problemele guvernării României. Obiectivul principal este de a crea în jurul acestei organizații un adevarat laborator de idei orientate spre societate și un nucleu pentru politici publice viitoare. Organizația promovează valorile democratice și euro-atlantice ca o șansă pentru modernizarea României.

transport biciclete bacau

Lasa un comentariu