Diferenţa dintre un câine şi un porc, în contextul eutanasierii

Joi, 24 Noiembrie 2011 | internet, Pareri personale | 6 comentarii

Vizavi de eutanasierea câinilor, Pitici Gratis pune punctul pe i şi o face într-o manieră profund adevărată:

Salut. Aţi mâncat porc, vită sau oaie în ultimii ani şi vi se pare normal, dar vă ofuscaţi dacă cineva vrea să omoare maidanezi? În acest caz sunteţi nişte ipocriţi cretini care merită împuşcaţi în gât. Sărim peste găini şi peşti, că-s animale retardate.

Le faci un bine dacă le spinteci. Dar oaia, vaca, şi porcul, sunt nişte mamifere la fel de drăguţe, inteligente, sufletiste şi iubăreţe ca şi câinii. Mai ales porcii. Sunt demonstrat mai inteligenţi decât câinii. Au un intelect apropiat primatelor şi un porc matur depăşeşte în gândire, percepţie de sine şi înţelegere a universului un copil de 3 ani.

Singura diferenţă între porc şi câine e că porcul e gustos, şi câinele nu.

In altă ordine de idei, aţi văzut ce face Primăria Bacău cu câinii comunitari? Totuşi Mazăre, de exemplu, este pentru eutanasiere.

6 comentarii la “Diferenţa dintre un câine şi un porc, în contextul eutanasierii”

 1. psc 24 Noiembrie 2011 at 20:55 Permalink

  e gustos, însă doar în China

 2. @Silviu 25 Noiembrie 2011 at 01:11 Permalink

  Sincer am fost la un abator de curand ai am vazut toata filiera …. si nu e deloc un tablou usor de suportat pentru iubitorii de animale . Aici discutiile se pot intinde pe multe pagini.

 3. mihu 25 Noiembrie 2011 at 03:22 Permalink

  …dar diferenta dintre om si porc ? :) .Mai exista o categorie de “ipocriti cretini” , ma refer la cei care nu se intreaba : de unde atatia caini ? Si am sa dau cateva exemple :
  – sunt acei oameni cu “inima” care baga cainii nascuti in cutii si ii abandoneaza prin oras (“poate ii ia cineva”),problema rezolvata .se adauga si inimosii de la sate ( ‘la oras au ce manca ‘).
  -alti “destepti” sunt si unii de la adaposturile pentru animale care obisnuiesc urmatoarele : mancam banii ,ramanem fara mancare, abandonam cainii ( prin padure pe la Magura de ex. )- evident ca patrupedele isi gasesc drumul inapoi in oras.
  -ai caine , ori il tii in lesa, ori il sterilizezi.Ai catea? ori o tii in lesa ori o sterilizezi.
  … ar mai fi de catalogat cativa, las si o concluzie totusi:
  Caini salbatici nu prea sunt pe la noi.De la primul pana la ultimul maidanez de pe strada , toti sunt produsul inconstientei, indiferentei, rea-vointei si a prostiei oamenilor – in primul rand. Normal ca acum sunt prea multi caini! In lumea reala orice fapta are consecinte, nu prea merge treaba cu “Empty recycle bin”.
  p.s. voi chiar credeti ca daca ii omorati s-a rezolvat problema?Au grija semenii vostri sa populeze orasul cu alti viitori maidanezi.Aveti minti mai inguste ca strazile din Florenta….sau chiar credeti ca pe Zdreanta l-a adus barza?

 4. tot eu 26 Noiembrie 2011 at 14:34 Permalink

  Cei de la pitici gratis sunt niste retardati in adevaratul sens al cuvantului. Adica sa omori o fiinta este cat se poate de legal si de corect, EXCEPTAND animalele domestice, si vanatul, RETARDATILOR. In loc sa faca un centru in fiecare oras unde sa ii sterilizeze, si sa ii trimita intr un adapost, un blogger retardat s a gandit ca e mai usor sa ii bag intr un sac de nilon si sa dea drumul la butelie. INTRADEVAR cainii comunitari sunt o problema pentru societate cand se afla in societate nu intr un adapost. Eu l-as baga pe ala care a scris acest articol intr un sac si i as da drumul la gaz.Ar scapa lumea de un prost.

 5. ionut 2 Decembrie 2011 at 17:48 Permalink

  sa dispara locul lor nu e pe strada in afara romaniei de vest ma refer nu vezi picior de maidanez pe strazi suntem condusi de idioti

 6. irimia 9 Decembrie 2011 at 13:54 Permalink

  Sper ca cei care omoara cainii si aiba soarta lor intr-un interval relativ scurt.Ma scarbeste cruzimea umana si ipocrizia unora si stiu ca cei care nu iubesc animalele ,nu iubesc nici oamenii;cel care nu da o coaja de paine unui animal nu va da nici o ciocolata unui copil .De cersatorii nu vorbesc ,aici e o intraga industrie.Sper ca cei cu mentalitate de nazisti sa fie intradevar muscati de caini Merita!


Lasa un comentariu