Din nou în concursul Reporter și blogger european

Marti, 1 Noiembrie 2016 | Initiative personale, internet | 2 comentarii

Să fie, oare, al treilea? Da, acesta e al treilea an la rând în care particip la concursul Reporter și Blogger European, competiție prin care Reprezentanța Comisiei Europene în România invită și încurajează jurnaliștii și bloggerii să scrie analize și articole de opinie pe teme europene. Așadar, în concurs nu sunt acceptate știri, articole cu date seci și fraze scrise în “bruelleză”, ci materiale pe înțelesul tuturor, comentarii pertinente.

Ca de obicei, m-am înscris (iar ieri am primit confirmarea că particip) la secțiunea nr. 6 dedicată bloggerilor, cu 3 articole despre care, la vremea scrierii lor, habar nu aveam că le voi înscrie într-o competiție:

În condițiile în care Aeroportul din Bacău a încăput, în urma unui parteneriat public-privat cu Consiliul Județean Bacău, pe mâna unui operator aerian care nu și-a îndeplinit partea de contract privind investițiile, alte consilii județene din țară au ales să își modernizeze aeroporturile din fonduri europene. Le-am trecut în revistă și am făcut o hartă cu ele. Iași și Suceava se numără printre ele.

La scurt timp după anunțul Ministerul Fondurilor Europene, am făcut un rezumat al listei privind proiectele preidentificate și care vor fi finanțate din fonduri europene prin POIM (Programul Operațional de Infrastructură Mare) 2014-2020 care privesc Bacăul în mod direct. Centura Bacău se numără printre ele.

O trecere în revistă a lucrurile pe care le-am făcut de Ziua Europei în ultimii 5 ani (începând cu anul 2010), un soi de arc peste timp între fotbalul de performanță, Consiliul Elevilor, implicarea civică, vizitarea capitalei Europei și postura de candidat independent la alegerile locale.

Fotografie realizată pe 10 martie 2016, la Gala de premiere a ediției de anul trecut, prezentată de Chinezu

premiere-blogger-reporter-european-2015-chinezu

2 comentarii la “Din nou în concursul Reporter și blogger european”

  1. Mihai 3 Noiembrie 2016 at 11:28 Permalink

    Mult succes! Felicitari pentru articole!

  2. Flatfy 1 Octombrie 2019 at 16:04 Permalink

    Succes si speram toti sa castigi!


Lasa un comentariu