Domn` Primar Stavarache o comite

Poate nu stiti, dar aceasta este masina lui Romeo Stavarache , primarul Bacaului si observati cum era parcata ieri , 13.06 la ora 21:45 in fata Parcului Trandafirilor.
Poate se auto-sesizeaza si acum politia si ii ia si lui carnetul cum i-a luat si celui cu VW-ul!

Scuzati calitatea pozei, este facuta cu un E50.

update : M-am interesat, el este plecat din oras si masina lui a ramas pe mainile altcuiva , dar totusi, e masina lui.

12 thoughts on “Domn` Primar Stavarache o comite

 1. Wa ce muie d Shrek ai….vezi paote itzi face Stavarache un ordin de parasire a orasului =)) dupa ce te prin baietzii cu Wv osa vb cu parintzi prin semne:-j

 2. Cine este Stavarache sa imi faca ordin de parasire al orasului? Poate nu stii cu cine vorbesti… Dupa ce ma prind baietii cu VW(mai greu), nu se va intampla nimic. Cazul este deja mediatizat si presa ar sari imediat cu gura, ajungand de data asta mai cunoscut decat cu acel film.

 3. bah copchile la 14 ani ai tai,ink esti controlat de parintzi sau poate nu ai asa ceva k dak ar vedea ce postezi u p blogu asta cred k te’ar da spre adoptzie…

 4. 1.Parintii stiu ce fac.
  2.Se vede cat de destept/apta esti.
  3.oricine are dreptul la opinie

 5. Sigur i`ar placea lu tactu sa fie urmarit incontinuu unde parcheaza masina sau cu ce viteza merge…sau tu cand arunci un gunoi pe jos imediat amenda…ti-ar placea nu ? ai sa o patesti si tu candva ;))

 6. Domnu anonim..asta ultimu…
  Eu am gasit masina pe acolo fara sa vreau, ca dovada si ca am pzat cu un alt telefon, nici macar cu al meu. Daca mergeam pentru urmarire , imi luam aparatul foto, fii sigur de asta. Eram in trecere, veneam de la Selgros.

 7. Ce a comis asa grav ma mai ales k nu a lasat`o el acolo ?ar fi misto sa fie preluata de ziare 8->

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *