Don’t panic, suntem în grafic!

Marti, 16 Octombrie 2012 | Bucuresti, fotbal, foto, Pareri personale | 1 comentariu

Suntem în grafic pentru calificarea la Mondialul din 2014, iar calificarea poate fi obținută, de ce nu, și la baraj. Ne-am luat-o cu 4-1 de la olandezi, însă cele 3 victorii cu Andorra, Estonia, Turcia ne poziționează pe poziția a doua în Grupa D, la egalitate de puncte cu Ungaria. Prin urmare, suntem obligați să îi batem pe unguri în luna martie. Am fost în această seară pe Arena Națională și nu am plecat dezamăgit acasă.

Să fim realiști! România a jucat cu Olanda, o echipă de fotbal bine închegată și plină de fotbaliști de talie internațională. Uitați-vă ce nume au fost în primul 11! M-am întors acasă bucuros. Am participat la un spectacol, eu așa privesc partidele de acest gen. Nu sunt microbist, însă mereu m-am dus la meciurile de fotbal importante. Mă refer la meciurile din cupele europene și la cele care contează pentru calificarea la turneele finale.

Atmosfera a fost extraordinară. Am marcat, iar tribunele au sărit în aer de bucurie. Peste 50 000 de oameni au cântat la unison Imnul Național al României, lucru care pe mine mă încălzește de fiecare dată într-un mod absolut unic. Ca să evit anumite comentarii, de citit: vă este rușine că sunteți români?

A fost o seară frumoasă și civilizată, în ciuda faptului că rezultatul nu ne-a fost favorabil. La mai multe evenimente sportive ca ăsta, zic eu!

1 comentariu la “Don’t panic, suntem în grafic!”

  1. cristian 17 Octombrie 2012 at 19:30 Permalink

    sa piarda :)) n-avem noi echipe de fotbal, trebuie sa fii retard sa crezi asa ceva:))


Lasa un comentariu