Două spectacole aviatice pe care nu vreau să le ratez

Miercuri, 1 Mai 2013 | stiri | Comenteaza

Mergând mai departe cu pasiunea pe care o am încă de mic pentru aviație, am pus ochii zilele trecute pe două evenimente cu specific aviatic ce se desfășoară în următoarea perioadă în zona Bucureștiului. Este vorba despre Spectacolul aerian de la Strejnic și Clinceni Airshow.

Spectacolul aerian de la Aerodromul Strejnic, situat în vestul Ploieștiului, se desfășoară săptămâna viitoare, mai exact pe 11 mai, începând cu ora 10:00.

Evenimentul este organizat de Aeroclubul României împreună cu Școala Superioară de Aviație Civilă și îi va aduce pe cer pe Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, Iacarii Acrobați, Lotul Național de Acrobație, Lotun Național de Parașutism, baloane cu aer cald și avioane ultraușoare.

spectacol aerian ploiesti strejnic

Cel de-al doilea miting aviatic la care vreau să ajung în următoarea perioadă este Clinceni Airshow. Va avea loc pe 1 iunie 2013 (ora 8:30) la Aerodromul “Aurel Vlaicu” Clinceni, este organizat de tot de Aeroclubul României și pare interesant. Alte detalii nu există până în momentul de față, însă afișul promite.

Clinceni Airshow 2013

La ambele evenimente intrarea este liberă.

Lasa un comentariu