Dragos Benea e pe Facebook

Marti, 14 Iunie 2011 | Bacau, internet | Comenteaza

Fenomenul retelelor de socializare ii acapareaza usor-usor si pe politicienii de la noi. In Bacau, putini sunt oamenii politici care aleg sa faca si alte lucruri decat sa se lafaiasca pe scaunul cald in birou. Avem oameni in varful administratiilor locale care evita sa dea ochii cu cetateanul, in sensul ca acestia pun eticheta interzis pe o iesire la o terasa, pe o plimbare in parc, pe shopping, etc.

Dragos Benea este cunoscut drept cel mai tanar presedinte de Consiliu Judetean din tara. Si-a capatat aceasta titulatura, cred eu, nu doar datorita varstei, ci si cu ajutorul hobby-urilor si activitatilor informale pe care le desfasoara: merge des cu bicicleta, participa la maratoane, joaca fotbal si, nu in ultimul rand, iese in lume (nu ca altii, stiu ei care). Toate acestea sunt completate de deschiderea acestuia catre tineri si internet.

In toamna anului trecut am avut live chat cu Dragos Benea. El este cel care, in calitate de ales, a facut demersurile necesare ca sa ii invite pe bloggerii bacauani la sedintele si la conferintele de presa ale institutiei pe care o conduce, lucru pe care jurnalistii il vedeau atunci ca pe o mare ciudatenie. Acum, toate institutiile din administratia locala au ca parteneri bloggerii.

Daca sunteti curiosi sa aflati ce face Dragos Benea in viata privata, sa cititi parerile sale personale, sau sa urmariti galeria foto personala, intrati pe pagina lui de Facebook.

Lasa un comentariu