Dragoș Benea și Romeo Stavarache și-au depus candidaturile

Duminica, 29 Aprilie 2012 | Bacau, foto, stiri | 1 comentariu

Dragoș Benea (președintele CJ Bacău) și Romeo Stavarache (primarul mun. Bacău), și-au depus ieri candidaturile pentru alegerile locale din data de 10 iunie 2012, cei doi mergând în tandem pe listele USL.

Prezenta celor doi candidati sublinieaza viabilitatea proiectului USL la nivelul judetului si municipiului Bacau, materializata prin candidaturi comune pe listele de consilieri judeteni si locali. Alaturi de cei doi candidati la cele mai inalte functii administrative din judet s-au aflat si domnii Constantin Avram, Presedinte al Partidului Conservator si Ionel Palar, deputat de Bacau precum si numerosi candidati la functiile de consilieri judeteni din partea tuturor celor trei partide componente ale Uniunii Social Liberale.

Așa cum am spus și anul trecut, cred în continuare că Romeo Stavarache și Dragos Benea se îndreapta vertiginos spre al treilea mandat al lor, braț la braț.

1 comentariu la “Dragoș Benea și Romeo Stavarache și-au depus candidaturile”

  1. Gera 14 Februarie 2016 at 18:50 Permalink

    Alteta Voastra, va uram, eu si ai mei dragi parinti, sa fiti satoans, puternic, iar lumina din suflet si gand si bunatatea sa va fie calauza in tot si in toate. Sa aveti parte de noroc si de oameni buni in tot ceea ce doriti sa realizati, iar bunul Dumnezeu sa ocroteasca intreaga dumneavoastra familie.La Multi Ani! cu deosebita pretuire.


Lasa un comentariu