Dragoș Benea: “USL a funcționat mai rotund și mai eficient la Iași”

Luni, 1 Aprilie 2013 | Bacau, Politica | Comenteaza

Dragoș Benea, noul președinte al PSD Bacău și președinte al Consiliului Județean Bacău, a susținut duminică dimineață, împreună cu secretarul general Sorin Brașoveanu, prima conferință de presă de după alegerile organizației județene a PSD Bacău.

Șeful PSD Bacău a făcut publică lista celor 11 noi vicepreședinți (Dumitru Brăneanu, Oana Chelaru, Ionel Floroiu, Viorel Gherase, Adrian Răspopa, Marcel Solot, Teodora Șotcan, Lucian Șova, Dan Tătaru, Dumitru Tulpan și Ionel Tucea), dar și obiectivele organizației în următorii patru ani:

Ne propunem, desigur, câștigarea alegerilor. Vom relua tot ce a fost bun din vechiul mandat, dar vom veni și cu elemente noi. Vom organiza două birouri permanente pe lună și vom avea un birou permanent tip itinerariu, în județ. De asemenea, vom face o întâlnire cu membrii care au intrat în partid după ce Victor Ponta a câștigat președinția partidului. Nu i-a căutat nimeni pe acei oameni care s-au înscris în campania de recrutare online. – Dragoș Benea

Conferinta de presa PSD Bacau Dragos Benea Sorin Brasoveanu 2013 (1)

Referitor la alegerile din PSD Bacău, Dragoș Benea a declarat că și-a dorit o competiție și că nu au existat blaturi. L-a deranjat faptul că Gabriel Vlase plângea pe umărul unor delegați care nu au mai venit din județ, în condițiile în care acesta din urmă și-a dorit inițial o conferință cu 300-400 de delegați, la Ateneu.

Alegerile la organizația municipală a PSD Bacău vor fi organizate după sărbătorile pascale, însă înainte de 1 iunie. Vor fi convocați toți membrii reali ai organizației. “Domnul deputat Necula a declarat că vrea să candideze și a lucrat foarte bine cu organizația municipală în ultimii ani. Îmi exprim oarecum opțiunea pentru dânsul.” – a mai declarat Dragoș Benea.

Comentând pe scurt subiectul regionalizării, Dragoș Benea susține că întreg procesul va începe oficial pe 2 aprilie. “Interesul nostru este acela de a scoate eticheta de cea mai săracă regiune a Europei de pe zona de Nord-Est a țării. […] Da, USL a funcționat mai rotund și mai eficient la Iași.

Lasa un comentariu