Eficientizare și creșterea încrederii în Primăria Bacău, dar fără sânge pe pereți

Sambata, 31 Octombrie 2020 | Bacau | Comenteaza

Un lucru important pe care echipa Lucian Stanciu Viziteu-Liviu Miroșeanu-subsemnatul ni l-am propus chiar de la începutul mandatului este creșterea încrederii cetățenilor în Primăria Bacău.
Sigur că pentru a obține asta umblăm la felul în care băcăuanii sunt tratați la ghișee, la durata de soluționare a cererilor prin simplificarea procedurilor interne, la transparentizarea proceselor administrative, digitalizare pentru eliminarea factorului subiectiv în luarea deciziilor etc.

Însă în același timp, oricâtă dorință ar fi din partea unor cetățeni de “sânge pe pereți”, nu vom critica public și țintit propriul aparat de specialitate, mai ales că sunt destui funcționari care au vrut să facă treabă, să ducă lucrurile înainte în administrația anterioară, dar s-au lovit de dezinteresul sau incapacitatea factorului politic. Destui, că nu toți sunt îngeri. Scopul e să găsim soluții și să le punem repede în practică, cel puțin asta e abordarea mea la funcționarii pe care îi voi avea în subordine.

Așadar, nu pornim o vânătoare de vrăjitoare, dar vom face schimbările necesare acolo unde vedem că lucrurile nu dau înainte pentru că suntem la fel de nerăbdători de schimbare la nivel local ca voi, cei care v-ați pus încrederea în noi.

în fine, a fost o săptămână lungă și abia aștept să vă povestesc cum a fost în primele zile ca viceprimar și mai ales ce am demarat deja pe atribuțiile pe care le-am primit. Urmează mult teren în următoarea perioadă!

birou viceprimar primaria bacau

Lasa un comentariu