Este sensul giratoriu de la Economic o idee bună?

Sambata, 15 Septembrie 2012 | Bacau, foto, Pareri personale | 4 comentarii

Atâta vreme cât pe primele benzi ale celor patru artere ce se întâlnesc în intersecție vor fi parcate autovehicule, nu. Așa explic eu aglomerația din ultimele zile. Da, cred că sensul giratoriu din intersecția străzilor Unirii și 9 Mai reprezintă calea spre fluidizarea traficului în zonă, dar numai dacă șoferii vor parca regulamentar, adică la mai mult de 50 de metri distanță de intersecție.

Cam așa arăta traficul ieri după-amiază. Chiar dacă în intersecție se aflau 3 agenți de circulație, sensul giratoriu era aproape blocat. Nu este vina lor și nici a celor care lucrează la amenajarea scuarului, ci a șoferilor iresponsabili și a celor care tolerează încălcarea legii. În cazul de față, parcarea autovehiculelor în locuri nepermise.

4 comentarii la “Este sensul giratoriu de la Economic o idee bună?”

 1. dan 15 Septembrie 2012 at 14:45 Permalink

  Da,este o investitie buna sensul giratoriu de la Economic.Acuma sper ca Politia Locala sa isi faca treaba si sa blocheze masinile care sunt parcate ilegal in locurile nepermise si poate in acest fel se mai civilizeaza si soferii bacauanii !

 2. carmen 16 Septembrie 2012 at 11:44 Permalink

  pai nu prea au cum sa parcheze la 50 m de intersectie. nu uita ca locatari din zona nu au alt spatiu…unde sa isi duca masinile, la Hemeiusi, la Magura? sa se investeasca mai intai in parcari si apoi in sensuri giratorii.sunt de apreciat de ex. noile parcari- asa micute, dar exista – de sub Tratoria de la Tic-tac, cred ca urmeaza una si peste drum, in fata la policlinica…e un inceput.

 3. Vlad 16 Septembrie 2012 at 12:22 Permalink

  Este o idee buna, dar trebuie sa mute trecerea de pietoni la 15m.
  E o zona tranzitata des de pietoni si incurca trafcul.

 4. rene 24 Septembrie 2012 at 19:54 Permalink

  bai daca ai face si o harta cu locurile unde parcheaza haiducii ilegal ar fi minunat
  ia in calcul si intrarea de la univ. Bacau te rog
  hai ca poti la fel cum ai facut si cu etnobotanicele numai ca de data asta ia partile mai intens calcate de oameni


Lasa un comentariu