Eu si initiativele caritabile

Sambata, 27 August 2011 | foto, Pareri personale | 1 comentariu

Sa ne intelegem. Niciodata nu m-am numarat printre oamenii care se dau in vant dupa actiunile cu scop caritabil. Daca am initiat cateva am facut-o datorita contextului, a dorintei de afirmare in viata publica sau pentru ca pur si simplu asa am simtit eu. Nimic mai mult. Stiu ca suna egoist si deloc in trend, insa cu voi tin neaparat sa fiu sincer.

Totusi, am sustinut si am promovat intotdeauna cand am putut astfel de evenimente, gale, concerte, etc. Am facut-o pentru ca merita, si nu ca m-am simtit obligat. Daca imi mai scapa cand si cand cate unul asta nu inseamna ca urasc organizatorii, partenerii si participantii acelui eveniment.

Cine vrea cu adevarat sa spun cateva vorbe despre initiativa sa ce are scopuri nobile este rugat sa imi dea un mail care poate sa inceapa si cu “ba boule”. Nu mai vreau sa mi se scoata ochii ca n-am scris despre x, y sau z fara sa primesc un comunicat.

Tx!

1 comentariu la “Eu si initiativele caritabile”

  1. Da, am observat si eu acest aspect, in ultima vreme, si iti dau mare dreptate.

    Stiu despre ce eveniment/e este vorba, si la fel am primit si eu feed-back-ul identic cu cele mentionat de tine mai sus.

    Daca eu am avut timp liber uneori si imi facea placere sa mearg sa fac fotografii bune la evenimente de genu, chiar si MOCA in ultima vreme, pot sustine cu tarie ca dupa acele prime evenimente in care am putut merge, organizatorul s-a invatat si s-a apucat sa te sufoce. Iar cand nu poti veni, ca ai alta treaba sau nu poti veni din alte motive personale, se apuca si te comenteaza aiurea tot el/ea. La uni organizatori MINCIUNA, LACOMIA si MOCACIUNEA troneste bine de tot, pe langa faptul ca iti ocupa mintea cu promisiuni/prostii de genul Marea si Sarea.


Lasa un comentariu