Agenda evenimentelor din Bacău (5-7 ianuarie 2024)

Vineri, 5 Ianuarie 2024 | Bacau | Comenteaza

Aici găsiți lista evenimentelor care urmează să se întâmple în oraș în zilele de weekend. Este o rubrică pe care o alcătuiesc de obicei joi seară sau vineri dimineață și reprezintă o tradiție săptămânală pe blogul meu.

Anul 2024 începe timid, primul weekend fiind dominat de diferite petreceri de Sf. Ion. În rest, avem meci de handbal la Sala Sporturilor, concerte de Anul Nou oferite de Filarmonică la Centrul de Afaceri și Expoziții, unde funcționează temporar pe perioada renovării Ateneului, piese de teatru duminică, dar și o competiție interesantă la patinoarul Gepex.

Vineri, 5 ianuarie 2023:

Sâmbătă, 6 ianuarie 2023:

Duminică, 7 ianuarie 2023:

Cel mai interesant eveniment al sfârșitului de săptămână: concursul de patinaj recreațional de la Gepex Park, unde participarea este gratuită

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cei care urmăresc această rubrică. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

Lasa un comentariu