În acest weekend în Bacău (13–15 octombrie 2017)

Vineri, 13 Octombrie 2017 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Așa cum v-am obișnuit în fiecare vineri, am pus cap la cap lista evenimentelor care au loc în acest weekend în Bacău. Astfel, azi, mâine și poimâine vă puteți delecta cu un târg stradal, evenimente culturale, concerte live, expoziții de pictură, fotbal de liga a III-a și a IV-a, handbal, lupte dar și teatru.

Chiar dacă weekendul acesta avem în oraș un festival privat care pretinde că ține loc de Zilele Bacăului, consider că cel mai inedit eveniment al săptămânii este organizat de Federația Tinerilor din Bacău.

Intitulat “Bazardar“, acesta propune băcăuanilor să vină în Parcul Catedralei cu obiectele de care nu mai au nevoie și să facă “schimb pe schimb” cu ceea ce găsesc și le surâde la fața locului. Dacă are succes, cine știe, poate deveni o tradiție periodică, cel puțin lunară! :)

Vineri, 13 octombrie:

Sâmbătă, 14 octombrie:

Duminică, 15 octombrie:

Evenimentul acestui sfârșit de săptămânăBazardar @ Parcul Catedralei

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

2 bacau apus bicicleta parcul catedralei

1 comentariu la “În acest weekend în Bacău (13–15 octombrie 2017)”

  1. Andrei 14 Octombrie 2017 at 17:47 Permalink

    Am fost samabata in Parcul Catedralei si nu era nimic.


Lasa un comentariu