În acest weekend în Bacău (30 iulie-2 august 2015)

Dacă săptămâna trecută a fost secetă în Bacău, atât la propriu, cât şi la figurat în agenda evenimentelor, weekendul acesta băcăuanii au ce vedea pe străzile şi în crâşmele din oraş, dar mai ales în instituţiile de cultură.

Începe, dacă trece vineri bugetul, Theaterstock, un festival internaţional cu tot felul de spectacole în tot felul de locaţii din municipiu, are loc şi un turneu de tenis, se vor desfășura mai multe activităţi sociale în Parcul Cancicov, iar oferta este completată cu diverse concerte şi petreceri cu nume ca Direcţia 5 sau Cristi Stanciu.

Eu nu voi fi în zonă, ci tocmai la Cluuuj, pentru Untold Festival, ca mulţi tineri din ţară. Nu ştiu cât tineret se va prezenta la Theaterstock sau la toate aceste evenimente, mai ales că la Cluj-Napoca are loc cel mai mare festival din România iar litoralul românesc este în plin sezon, dar e fain că sunt lucruri de făcut şi aici, în Bacău, acasă!

Aşadar, lista evenimentelor care au loc în acest weekend!

Joi, 30 iulie 2015:

Vineri, 31 iulie 2015:

teatrul de vara bacau

Sâmbătă, 1 august 2015:

Duminică, 2 august 2015:

Evenimentul sfârșitului de săptămână: Theaterstock

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este de club, sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

bacau energiei strada noaptea luna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *