Expozitii/targuri de CACAo

Marti, 22 Aprilie 2008 | Bacau, stiri | 1 comentariu

Am pus “CACAo” pentru a fi vezi doamne civilizat. Ma enerveaza publicitatea excesiva ca de exemplu acele masini ce merg prin oras si anunta la megafon ca a venit nu stiu ce expozitie/targ la noi in oras.

Ultimele targuri de acest gen ce s-au desfasurat la Sala de Atletism au fost comert curat. Comerciantii din oras (centru, piata chiar si mall) care contribuie la bunastarea si prosperitatea orasului sunt uitati si astfel contribuabilii din oras nu mai au bani de taxe, deci primaria se uita la bec pe romaneste.

Targ de…haine

Targul de Paste din acest an a avut loc saptamana trecuta la aceeasi Sala de Atletism. Aceeasi marie, dar cu alta palarie: un comert cu haine la kg ce se desfasfasoara sub numele de “Targ/Expozitie de Paste”. Eu as vrea ca aceste targuri sa respecte denumirea…daca era de Paste am vrut sa vad si eu diferite datini, obiceiuri, de prin alte orase, sate…oua frumos pictate, pe cand la noi, comert.

Picatura care a umplut paharul

Am fost parca joi/vineri in trecere pe acolo si am vazut numai tampenii: haine, esarfe, papuci, numai “Pastele” nu era ilustrat acolo. Duminica am pornit spre acelasi targ pentru a face cateva poze special pentru a vi le arata voua. Stupoare: la ora 17:00 targul era inchis, comerciantii plecau. Pai nu ati zis ca pana la ora 19:00 inclusiv duminica la megafon?

Asadar, reclama mincinoasa si pe deasupra si excesiva, comertul de doi lei, indolenta autoritatilor si proasta organizare m-au determinat sa scriu acest articol!

Rusininica!

1 comentariu la “Expozitii/targuri de CACAo”

  1. Anonymous 23 Aprilie 2008 at 12:07 Permalink

    eh…se zice ca de paste trebuie sa te innoiesti cu ceva , poate de asta i-au zis Targ de Paste


Lasa un comentariu