Eye Film Festival devine Film mai aproape

Duminica, 5 Martie 2017 | Bacau, Tineret | 2 comentarii

Anul trecut, Eye Film Festival a pus la cale în luna mai primul festival de film din Bacău, iar în luna septembrie a oferit băcăuanilor ocazia să urmărească filmul Sierranevada al lui Cristi Puiu în aer liber.

Am susținut ambele inițiative deoarece au un obiectiv foarte nobil: redeschiderea Cinematografului Central.

Anul acesta, în contextul în care orașul Bacău va fi Capitala Tineretului din România, tinerii pasionați de film din comunitatea noastră au făcut o mutare îndrăzneață și autentică, electrocutând Eye Film Festival printr-un rebranding cu iz autohton. Astfel, evenimentul se va numi Film mai aproape… în Cinema Central, aș completa eu. :)

echipa tineri film mai aproape festival bacau

Filmul trebuie să vibreze în oraș, iar lupta pentru deschiderea Cinema Central continuă. Tinerii voluntari sunt cei care vor face ca toate acestea să se întâmple, luând parte la acest fenomen menit să aducă o schimbare printre noi. Stați aproape de noi, va ținem la curent cu tot ce scoatem la cald din cuptorul Film mai aproape! – au afirmat organizatorii

Știu că o să vă placă, motiv pentru pentru care trebuie să știți că identitatea vizuală a fost realizată de Teodora Verman.

film mai aproape

2 comentarii la “Eye Film Festival devine Film mai aproape”

  1. DD 5 Martie 2017 at 20:50 Permalink

    tinerii frumosi si liberi vor sa puna mana pe cinema central?

    • Kristofer 5 Martie 2017 at 20:52 Permalink

      Nu, “tinerii frumoși și liberi” vor să îl readucă la viață. Îți/vă place că acum e în paragină? Sincer, aș prefera ca “tinerii frumoși și liberi” să pună mâna pe el și să îl administreze cum trebuie, decât să stea așa până la adânci bătrâneți că Ministerul Culturii nu are bani să îl renoveze.


Lasa un comentariu