Fenomenul Barbra Streisand

Luni, 24 Ianuarie 2011 | muzica, Pareri personale | 7 comentarii

Toata lumea stie piesa proiectului Duck Sauce intitulata Barbra Streisand, asa-i? Este tipul de productie muzicala care dimineata te scoala din pat si te face sa dansezi, care te tine treaz seara tarziu sau care te binedispune dupa o zi nasoala.

Produsa de Armand van Helden si A-Trak si lansata oficial in data de 11 octombrie 2010 cu label-ul Spinnin’ Records, Barbra Streisand a intrat in mai toate clasamentele de muzica dance pe care la momentul actual le domina.

Videoclipul postat de Spinnin’ a strans in doar trei luni nu mai putin de 31 de milioane de vizualizari pe YouTube. Daca adunam si cele 5 milioane de pe alt canal de YouTube se fac 36. Si tot creste!

Ce ne place la aceasta piesa? Acel uuu uu uuuuu, uuuu uu uuuuu si mood-ul pozitiv. In caz ca vreti sa aflati cine este Barbra Streisand, Wiki! Si da, puteam sa mentionez Boney M – Gotta Go Home, dar doar daca stiam de piesa.

7 comentarii la “Fenomenul Barbra Streisand”

 1. Daniel 24 Ianuarie 2011 at 12:28 Permalink

  Incredibil totusi cum o piesa atat de simpla ajunge un hit asa mare. Spune multe chestia asta…

 2. Saloane.ro 24 Ianuarie 2011 at 16:21 Permalink

  piesa asta ma enerveaza mult si in acelasi timp o ador…nu-mi pot explica de ce…

 3. Google 24 Ianuarie 2011 at 20:19 Permalink

  Puteai sa mentionezi piesa originala: Boney M – Gotta go home, cunoscatorule de muzici!

 4. kristofer93 24 Ianuarie 2011 at 20:21 Permalink

  mersi

 5. Google 24 Ianuarie 2011 at 20:24 Permalink

  Scuze daca am fost cam dur insa recent solistul trupei Boney M, Bobby Farrell, a murit si mi s-a parut de bun simt sa fie amintit.

 6. Adrian 24 Ianuarie 2011 at 22:33 Permalink

  mie unu imi place piesa.. mereu cand o ascult ma binedispune plus ca am amintiri frumoase cu melodia asta .. e caterinca. insa asta nu inseamna ca daca ne place melodia asta, nu ascultam si alte genuri 🙂 a devenit un hit pentru ca e un hit.. din alt gen. eu nu va inteleg pe voi astia de criticati ceva de genu.. daca a ajuns lumea sa considere hit o asemenea melodie spune multe.. mi se pare ciudat pentru ca nu poti sa compari genurile de muzica intre ele.. poti sa compari diferite melodii din anumite genuri insa nu si genurile intre ele.. e un hit pentru genul muzical dance, intelegi?:)

 7. Anonymous 29 Ianuarie 2011 at 18:11 Permalink

  Nu stiu daca Boney M a compus piesa originala. Ea a fost compusa de Nighttrain si se numeste "Hallo Bimmelbahn"


Lasa un comentariu