Ferry Corsten – Feel It

Ferry Corsten, al 7-lea dj al lumii conform clasamentului Top 100 DJ Mag si unul dintre veteranul muzicii trance nu mai are nevoie de prezentare. Olandezul are in spate o cariera de invidiat. Activand pana in anul 2000 sub diferite alias-uri precum Ferr, Moonman sau System F, Ferry Corsten are 6 albume de artist, zeci de single-uri si alte zeci de remixuri, toate de prima linie la vremea la care au fost lansate.

Era 2001 cand Moonshine Music din USA lansa Punk, prima piesa sub numele Ferry Corsten. Ce-a urmat apoi putem sa ne dam seama din discografia de pe site-urile de profil. Acesta a fost remixat relansat de curand. Am prezentat remixul tanarului rus Arty aici.

Ferry Corsten a facut parte sambata din lineup-ul petrecerii A State of Trance 500 din cadrul Ultra Music Festival din Miami. Acesta a inclus in setul sau cateva productii de pe noul album ce urmeaza sa fie lansat in acest an. Printre piesele puse de Ferry in cadrul ASOT 500 se numara noul single al sau intitulat Feel It. L-am auzit aceasta seara, in deschiderea editiei cu numarul 502 a show-ului A State of Trance.

3 thoughts on “Ferry Corsten – Feel It

  1. salut, cum fac si eu loc de melodia asta, am incercat sa o gasesc pe torent odc odc++ si nici pe youtube nu o gasesc
    ms mult
    e tare rau 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *