Fly Project – Unisex (Dj Andi Remix)

Miercuri, 8 Iulie 2009 | muzica, Vibe FM | 3 comentarii

Ultimul single Fly Project se numeste Unisex si se poate asculta la posturile radio si tv de specialitate, inlusiv pe Vibe FM, in varianta radio edit.

Dj Andi este un dj si producator foarte apreciat in Romania. El are la activ o groaza de remixuri facute in ultimii ani, dar si productii proprii precum “4 the 1st Time“, “Slow Down“, “Freestyler“, “No Coke“, “Fire” sau “Colours Of The Rainbow“.

Ultimele single-uri marca Dj Andi o au ca voce pe Stella. Dj Andi si Stella au fost prezenti sambata 6 iunie 2009 la Craiova, la Romanian Music Awards 2009, acolo unde au lansat noul lor single intitulat Freedom.

Andi se remarca foarte bine in zona remixurilor, fiind autorul unor remixuri de exceptie in acest an, remixand, pe langa alte multe piese romanesti, noul single Fly Project. Remixul s-a auzit in premiera in urma cu cateva zile la Request 629. Varianta semnata de Dj Andi suna foarte, foarte bine! Auditie placuta!

3 comentarii la “Fly Project – Unisex (Dj Andi Remix)”

  1. Anonymous 9 Iulie 2009 at 19:11 Permalink

    Asta strica tot ce atinge…

  2. Anonymous 14 Iulie 2009 at 14:15 Permalink

    sincer nu imi place. Exista un super REMIX la melodia asta facut de cineva strain din cate mi'am dat seama dupa nume. Nu mai stiu exact cine, stiu ca piesa era pe YOUTUBE. Era de 1000 ori mai fain. Dupa mine, cel mai reusit remix al lui andi e cel al piesei FALLING HIGH(keo). atat. asta nu imi place, repet

  3. Anonymous 20 Iulie 2009 at 01:49 Permalink

    ascultati si unisex official remix by danny menna


Lasa un comentariu