Fotbal nu gluma

Miercuri, 7 Martie 2007 | stiri | Comenteaza

Va gandeati ca Steaua a iesit prea usor din Uefa Champions League? Pe departe e aberatie care ne da sperante si care este foarte falsa. Demonstratia?->

Aseara pe ProTV , eu personal am avzut fotbal adevarat! Un meci din Uefa Champions League între Liverpool si Barcelona disputat in cadrul optimilor. In tur a fost 2-1 pt Liverpool , acasa la Barca. In aceasta mansa , a fost 1-0 pt Barca dar tot ea > OUT! > din Liga, deoarece avea nevoie de 2-0. Meciul a inceput infernal cu cei 44 000 de oameni in tribunele care vuiau de cantece si incurajari pentru echipa favorita!
Prima ocazie a fost cea a lui Riise care a sutat pe langa poarta si a doua i-a revenit tot lui , lovind bara transversala in minutul 11.A fost o greseala de marcaj a defensivei Barcelonei care a scapat fara gol, din pricina ratarilor repetate a englezilor.
In minutul 26 a fost o faza de foc la poarta aparata de Valdes , care a fost salvata in 2 randuri de la sutul lui Bellamy si Puyol a scos de pe linia portii o minge lovita cu capul tot de Riise.

La pauza meciul era 0-0 si statistica suturilor era net favorabila celor de la Liverpool care aveau 10 suturi la poarta in Barca doar 1.

In minutul 75 Gudjohnsen (Barcelona) a inscris pt 1-0.

Meciul s-a terminat 1-0 si barca a iesit din competitie, neputand sa isi apere titlul.

Ma gandesc asa> ce facea Steaua daca se intanlea cu echipe de acest gen?


Lasa un comentariu