Foto: Parcul Cancicov – Toamna 2008 (18 poze)

Parcul Cancicov este cel mai mare parc din Bacau si este situat in centrul orasului. In 2007 am realizat un fotoreportaj „Poze – Parcul Cancicov din Bacau – Toamna !” care continea 8 fotografii.

Luni 17 noiembrie 2008 am fost in parc si am facut multe poze pentru articolul care suprinde toamna anului 2008 in Parcul Cancicov din Bacau. Jos puteti vedea 18 poze!


9 thoughts on “Foto: Parcul Cancicov – Toamna 2008 (18 poze)

 1. Hmmm… Nu stiu sa descriu zambetul melancolic ce a incoltit pe chipul meu. Multumesc pentru aceste imagini care-mi amintesc de adolescenta, de plimbari over and over again pe aleile acelea, de duminici cu rasete galagioase, de intalnirile cu prietenii, de alte vremuri parca. Reusite fotografii! Bravo!

 2. Eu nu vreau sa fiu carcotas, dar pentru un fotograf esti dea dreptul „puturos”.
  Vreau sa spun ca in ultimul timp ai pus poze, atentie, ca material fotografic artistic din aceleasi zone. Au fost pozele de pe catedrala ori cele din park si cam atat.

  Variatia, instantaneele, capturile diverse, unghiuri diferite asupra unor spatii confera pozei un farmec aparte. Pe cand la tine majoritatea pozelor par a fi simple incadrari.

  Sincer daca pierzi varietatea din poze, ori daca nu implici mai mult efort in crearea unor poze atunci nu stiu, as zice ca nu ai „talent” la fotografiat.

  Catre final sper sa nu primesti in nume de rau aceasta critica

 3. Te aprob.
  Sunt foarte ocupat cu scoala, cu antrenamentele. Sper sa vina curand vremuri mai bune!

 4. Nu ca as fi fotograf profesionist si mie imi place fotografia, dar cred ca la poza cu biciclistul incadrarea nu e buna. Parca da sa iasa din poza. Nu te critic, sa zicem ca e un sfat, dar daca biciclistul era cu spatele la tine, cred ca era mai bine. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *