Foto: Salonul Auto București 2012, fără BMW și Audi

Faptul că cea mai faină chestie pe care am văzut-o la Salonul Auto București este TrafficGuide.ro spune multe despre expoziția automobilistică ce are loc în aceste zile la Complexul Romaero Băneasa. Slab, slab rău de tot.

15 ron e mult pentru un eveniment ca ăsta. Am venit acasă cu niște fotografii, dar nu sunt mulțumit. Mă așteptam să văd mult mai multe noutăți. Acum pe bune… să nu aduci Audi și BMW la SAB?

One thought on “Foto: Salonul Auto București 2012, fără BMW și Audi

  1. Sincer SAB nu îşi are sensul. Deoarece nu are un renume, piaţa pentru care se adresează nu e deloc nici atractivă, nici în creştere şi nici exclusivistă. Adică în România sunt două extreme de cumpărători importanţi: ăia de maşini mai ieftine (undeva pe la Dacia şi vecinii) şi ăia de maşini scumpe (Mercedes şi compania).
    Apoi vine într-o perioadă proastă – adică după salonul auto de la Paris. Tu te-ai mai deranja, după ce ai expus la Paris, să îţi urneşti tot sistemul de expoziţii într-o ţară ca România?
    Că BMW şi AUDI nu au venit nu a fost din cauză ca nu au fost aduşi – că nu-i obligă şi nu-i aduce nimeni. Nu au vrut să vină. Şi dacă nici măcar reprezentanţele de pe plan local nu s-au sinchisit să deschidă măcar un stand, atunci e ceva destul de grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *