Fotoreportaj: Sporting Lisabona a aterizat la Bacău

Marti, 1 Noiembrie 2011 | Bacau, fotbal, foto, stiri | 1 comentariu

Echipa de fotbal Sporting Clube de Portugal a aterizat în această seară pe Aeroportul “George Enescu” din Bacău. Joi, 3 noiembrie, portughezii de la Sporting vor juca cu FC Vaslui într-o noua etapă a grupelor Europa League, pe stadionul din Piatra-Neamţ. Fotbaliştii de la Sporting sunt cazaţi în această seară, din informaţiile pe care le deţin, la Hotel Helen de la Măgura.

Cursa charter de la Lisabona a aterizat cu o mică întârziere din cauza ceţii. Printre pasagerii cursei s-au aflat, pe lângă oficialii clubului Sporting, şi câţiva zeci de suporteri care au plătit aproape 600 de euro ca să işi vadă echipa favorită evoluând împotriva Vasluiului pe arena din Piatra Neamţ. Suporterii au fost urcaţi în cele 3 autocare care îi aşteptau la aeroport şi au fost transportaţi la hotelurile Dumbrava şi President.

Conform site-ului oficial al FC Vaslui, antrenamentul oficial al FC Vaslui are loc la ora 17:00 (primele 15 minute fiind deschise presei), iar conferinţa de presă la ora 18:00. Sporting işi va începe antrenamentul la 19:00, conferinţa de presă a portughezilor fiind programată înainte ca aceştia să iasă pe teren, la ora 19:00.

Sosirea echipei portugheze nu a fost deloc mediatizată de către presa romanească. Poate că aşa se explică şi numărul foarte mic de fani ai fotbalului care i-au întâmpinat pe jucători în această seară. De asemenea, a fost interesant să vorbim, eu şi Răzvan Bibire (aka ContraSENS), cu reporteri şi fotografi de la cele mai importante ziare din Serbia şi Portugalia. Aceştia au fost profund şocaţi că nu le-a fost permisă fotografierea în încăperea Aeroportului. Ne-au întrebat dacă aeroportul este în construcţie sau ceva, că pare totuşi prea mic. Le-am explicat ce şi cum şi le-am urat bine-venit în sufrageria George Enescu. Discuţia asta îmi aduce aminte de sosirea echipei naţionale a României la Bacau.

I-am văzut prin zonă şi pe “băieţii cu ochii albaştri” care nu s-au sfiit să îi fileze pe suporterii portughezi. Aşa, pe faţă. Jos aveţi mai multe fotografii de la sosirea portughezilor.

1 comentariu la “Fotoreportaj: Sporting Lisabona a aterizat la Bacău”


Lasa un comentariu