Funky gang party in Paradise Summer Club & Terrace

Vineri, 2 Iulie 2010 | Clubbing | 2 comentarii

Incepand din acest weekend Paradise Summer Club & Terrace, aflat la intrarea dinspre parcarea Arena Mall Bacau, cu o capacitate de 500 – 600 de persoane, 200 de locuri la canapele, dotat cu un sunet foarte bun, efecte de lumini de ultima generatie si preturi pentru buzunarul tuturor, porneste la drum cu dorinta de a promova evenimente noi, deosebite alaturi de dj romani si straini invitati, intr-un ambient modern completat de animatori si animatoare.

Vineri, 2 iulie 2010, Quanticman Records prezinta Funky Gang Party, un eveniment care aduce alaturi 2 dintre producatorii acestei casei de discuri:

  • Horatio, al carui hit “Sing with da swing” s-a aflat timp de 3 luni printre pozitiile fruntase ale clasamentului celui mai mare magazin electronic de muzica, Beatport si a detinut de asemeni locul 1 in clasamentul de vanzari al Viva Music, una dintre cele mai prestigioase case de discuri din lume, il recomanda pentru stilul funky, dansant si foarte energic.
  • Las Yeso, unul din cei mai noi colaboratori ai casei de discuri organizatoare, ne va delecta cu o varietate de piese cu influente melodice plecate din America de Sud, vibrant sintetizate pe ritmuri de tech-house si funk.

Impreuna cu Horatio si Las Yeso, Bonssay, unul din cei mai indragiti dj de club din Bacau fost rezident al cluburilor The Door, West End si Opium impreuna cu care am petrecut seri de neuitat, va completa acest eveniment marca Quanticman Records.

2 comentarii la “Funky gang party in Paradise Summer Club & Terrace”

  1. Anonymous 2 Iulie 2010 at 08:35 Permalink

    OOO DA! Ceva nou in amaratul asta de oras. Suna bine tare!

  2. love 2 Iulie 2010 at 12:20 Permalink

    Intradevar, in sfarsit o petrecere cu tematica noua! In acest fel ne indreptam cred pe drumul cel bun cu petrecerile de club, speram sa ca nuol club sa continue cu acest gen petreceri, fiindca cu o floare nu se face primavara…bravo lor fiindca incearca. Voi merge si eu, sper sa ma distrez.


Lasa un comentariu