Gata vacanța, dar s-o povestim puțin!

Marti, 7 Ianuarie 2014 | Pareri personale | Comenteaza

De fapt, care vacanță? Am scris multișor în ultimele zile ale anului trecut. E adevărat, am scris despre cum a fost 2013 pentru mine și am făcut câteva retrospective, dar tot la scris se pune! Vacanță pot fi considerate ultimele trei zile în care n-am mai dat pe aici, pe blog, din cauza programului.

Duminică mi-am strâns bagajele, le-am suit în mașină și dus spre București am fost, lăsând în urmă, la Bacău, câteva zile în care am făcut ce-am simțit: m-am relaxat, am petrecut, am stat la povești cu prieteni de peste mări și țări, am fotografiat (și veți vedea fotoreportajele în curând) etc.

revelion 2014 ghinghes

Mă bucur că în vacanță am reușit să păstrez tradiția din ultimii ani și să mă duc la Full A.C.T. Night, la Alaiul datinilor și la un eveniment politico-administrativ. Mâine-poimâine voi posta clasicul material în care urmează să public multe fotografii prin care încerc să vă conving cât de frumos este Bacăul iarna, cu toate luminile de sărbători pe de o parte și cu atmosfera melancolică specifică pe de altă parte. Sper să reușesc…

cristian ghinghes 2014 kristoferAcum sunt la București, unde mă așteaptă două-trei zile foarte aglomerate: participarea la competiția națională Dezbate România, Gala LSRS, verificări la facultate, ședințe în cadrul universității, Clubul Debaterilor, apoi sesiune, ș.a.m.d.

Anul acesta voi scrie mai mult, voi comunica mai mult, mă voi implica și mai mult, chiar dacă o parte dintre cei care mă urmăresc sunt de-a dreptul frustrați de faptul că singurul lucru constant din viața lor este plictiseala și că, în loc să facă ceva, stau pe margine și mă tot întreabă la ce-mi folosesc toate astea. Băieți, fac ce-mi place! Nimic din ceea ce meșteresc zilnic nu reprezintă consecința vreunei presiuni externe.

Trecând peste, pot să afirm că scrisul e ca un drog pentru mine. Nu știu cât de bună sau cât de rea este această dependență, dar nu mă simt complet dacă nu împărtășesc lucrurile care cred că merită date și povestite mai departe. De aceea fac blogging, de aceea scriu pe Twitter fel de fel de lucruri, de aceea fotografiez, de aceea am o emisiune radio săptămânală.

Să aveți un an nou… așa cum vi-l doriți! :)

Tags: ,

Lasa un comentariu