Horoscopul e-n toate… chiar și în zona pubiană!

Nu dau 2 bani pe toate lucrurile ce au legătură cu astrologia. Zodiacul, horoscopul și toate animalele ce reprezintă anumiți ani sau diferite perioade sunt pentru mine niște lucruri lipsite de valoare, care mă fac mereu să zâmbesc.

Ok, să admitem faptul că unii au încredere în această mare vrăjeală numită horoscop. Azi vă va fi cald (chiar dacă sunt -10 grade Celsius), veți primi o mare sumă de bani (restul de la pâine), iar pe plan personal stați excelent. Soțul nu va întârzia, iar sexul va fi bun.

Ies din retorica aceasta și vreau să spun că de această dată s-a mers cam departe. Pe bune? Cum să îți tunzi părul pubian în funcție de zodie? 🙂

Îndrăzneaţă şi pasională, femeia berbec va alege un stil care atrage atenţia la piscină, care şochează un nou venit în domitor sau care îl surprinde până la lacrimi pe prietenul/soţul ei. Berbecii vor alege o tunsoare avantgardistă sau o culoare fistichie pentru părul pubian. Să nu te simţi panicată dacă ai obţinut un albastru puternic în loc de negru. Dacă eşti berbec, vei avea o idee nouă destul de curând şi vei drege situaţia.

Ia spuneți, horoscopistelor, vi se potrivesc frazele din Unica?

3 thoughts on “Horoscopul e-n toate… chiar și în zona pubiană!

  1. Ei si tu acum, nu stiai ca berbecii alaturi de lei sunt vedetele horoscupului. :)) Lasand gluma deoparte, horoscopul e un business la care multi sunt abonati. Exista horoscop chinezesc, floral, arab si naiba mai stie cate alte tipuri. Se scriu tot felul de chestii doar de ar atrage atentia celor vizati.

    Nu vrea sa ma gandesc ca unii sunt asa de naivi incat isi conduc viata dupa horoscop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *