Horoscopul e-n toate… chiar și în zona pubiană!

Joi, 10 Ianuarie 2013 | Pareri personale | 3 comentarii

Nu dau 2 bani pe toate lucrurile ce au legătură cu astrologia. Zodiacul, horoscopul și toate animalele ce reprezintă anumiți ani sau diferite perioade sunt pentru mine niște lucruri lipsite de valoare, care mă fac mereu să zâmbesc.

Ok, să admitem faptul că unii au încredere în această mare vrăjeală numită horoscop. Azi vă va fi cald (chiar dacă sunt -10 grade Celsius), veți primi o mare sumă de bani (restul de la pâine), iar pe plan personal stați excelent. Soțul nu va întârzia, iar sexul va fi bun.

Ies din retorica aceasta și vreau să spun că de această dată s-a mers cam departe. Pe bune? Cum să îți tunzi părul pubian în funcție de zodie? :)

Îndrăzneaţă şi pasională, femeia berbec va alege un stil care atrage atenţia la piscină, care şochează un nou venit în domitor sau care îl surprinde până la lacrimi pe prietenul/soţul ei. Berbecii vor alege o tunsoare avantgardistă sau o culoare fistichie pentru părul pubian. Să nu te simţi panicată dacă ai obţinut un albastru puternic în loc de negru. Dacă eşti berbec, vei avea o idee nouă destul de curând şi vei drege situaţia.

Ia spuneți, horoscopistelor, vi se potrivesc frazele din Unica?

3 comentarii la “Horoscopul e-n toate… chiar și în zona pubiană!”

  1. anonim 10 Ianuarie 2013 at 23:25 Permalink

    Ei si tu acum, nu stiai ca berbecii alaturi de lei sunt vedetele horoscupului. :)) Lasand gluma deoparte, horoscopul e un business la care multi sunt abonati. Exista horoscop chinezesc, floral, arab si naiba mai stie cate alte tipuri. Se scriu tot felul de chestii doar de ar atrage atentia celor vizati.

    Nu vrea sa ma gandesc ca unii sunt asa de naivi incat isi conduc viata dupa horoscop.

  2. BigBadSheep 16 Ianuarie 2013 at 01:37 Permalink

    Cristian prietene, da’ cum de citeşti tu Unica?! Just asking… Baftă la sesiune şi an bun!


Lasa un comentariu