Iar cu Dragnea?

Joi, 25 Iunie 2020 | Politica | Comenteaza

Între un apel pentru coordonarea proiectului Școli curate în cele 5 județe și altă conferință online despre alegerile locale ce ne bat la ușă, am ascultat forma de interviu pe care l-a dat Liviu Dragnea de la “garajul” Rahova, acolo unde a fost parcat după europarlamentarele de anul trecut.

Mai țineți minte degetul dus teatral la nas de Elena Udrea, ca semnal pentru un anumit fost președinte? Cam așa a fost și acest interviu-sperietoare pe care l-a dat Dragnea, cu săgeți serioase către Vasile Dâncu și alți oameni cheie din sistemul cu care a fraternizat o lungă perioadă de timp, sub ochii statului de drept.

Motivul? Mâine e chemat la DNA în dosarul TelDrum, de unde sursele spun că va ieși cu noi acuzații și un dosar beton la purtător.

Sper, totuși, ca acesta să nu devină subiectul principal al campaniei pentru locale și să avem posibilitatea ca la nivel național să discutăm despre subdezvoltarea comunităților dincolo de infracțiunile unor baroni, tolerate sau cel puțin trecute cu vederea de justiție și serviciile care cică ne păzesc.

Adică să nu vorbim la Bacău despre Dragnea-Teleorman, ci despre grupul infracțional organizat care conduce de 16-20 de ani județul.

benea dragnea necula

Lasa un comentariu