Iași Business Days – 3 și 4 octombrie 2012

Vineri, 21 Septembrie 2012 | stiri | Comenteaza

Cel mai important eveniment de business dedicat mediului de afaceri din România ajunge la Iași în perioada 3-4 octombrie 2012. Iași Business Days, că despre el este vorba, se va desfășura la Palas Mall și este dedicat antreprenorilor, managerilor și întregii comunități de afaceri locale și regionale. Printre speakeri se numără Gabriel Biriș, Marius Ghenea, Bogdan Comănescu, Andy Szekely și mulți alții.

Înscrierile se fac aici. Organizatorii se așteaptă pentru această ediție, a opta la număr, la un număr de peste 500 de participanți.

Scopul Conferințelor este de a oferi factorilor de decizie din companii o viziune din partea unor personalități ale mediului de afaceri din România despre: trendurile și tendințele afacerilor, idei de afaceri, exemple de afaceri și proiecte de succes, respectiv povești motivaționale și idei inspiraționale din partea unor speakeri de calibru. Focusul conferințelor este pe ATITUDINE, pe dezvoltarea unei atitudini de succes și pe crearea unui moment de inspirație în vederea creării unei viziuni pozitive asupra mediului de afaceri din România.

Scopul Workshop-urilor este de a dezvolta abilități manageriale și antreprenoriale necesare perioadei dificile pe care o traversează economia mondială, ținând cont de noua paradigmă din lumea de business, oferind atât exemple și studii de caz, cât și ateliere de lucru interactive cu cei mai buni traineri și specialiști ai momentului din țara noastră. Focusul workshopurilor este pe INTERACTIVITATE și pe dezvoltarea ABILITĂȚILOR de succes.

Lasa un comentariu