I’m back, bitchies!

Vineri, 2 Noiembrie 2012 | Bacau, Pareri personale | 2 comentarii

Sincer? Dar foarte sincer? Poate că o fi Bucureștiul entertaining, poate că ai ce face și ce vedea la foc continuu, însă liniștea de-acasă este lucrul de care am nevoie weekend-ul acesta. După o lună de alergat prin capitală, astăzi revin în Bacău, unde stau până duminică.

Prieteni, cunoștințe, rude, politicieni, colaboratori, dușmani, cu toții mă puteți contacta dacă vă este dor de mine, mai ales că am ce să vă relatez mai mult ca niciodată. Să fii implicat în tot soiul de activități într-un oraș precum Bucureștiul nu este deloc ușor. Cei care sunt deja în București și își doresc niște lucruri de la viața lor mă pot înțelege mai bine. Ai nevoie de răbdare și nervi tari, dar și de adaptibilitate și puțin oportunism.

Începând cu ora 17:00 sunt de găsit la Teatrul de Vară, unde asist la Balul bobocilor al Colegiului Național “Ferdinand I”. Iau și DSLR-ul cu mine, dar să nu vă așteptați la o galerie foto generoasă. Aș merge pe cadre speciale și interesante, fără să țin cont de faptul că toată lumea care urcă pe scenă trebuie să aibă măcar o fotografie făcută de mine. Sute de picturici de prin culise, cu fuste scurte și funduri la vedere găsiți în altă parte, la părinții spirituali ai bloggerilor care nu au voie să scrie despre politică. Asta-i treaba.

Apoi mă voi întâlni cu bunii mei prieteni din Divan. Abia aștept să-i văd. Încă n-am găsit la București o comunitate de bloggeri atât de bine închegată precum cea din Bacău, concretizată în Asociația Divanul AdBlog. Voi știți? Nu mi-ar prinde rău să o cunosc.

Ca ziua să fie completă și să tindă spre perfecțiune, aproape de miezul nopții îmi voi face apariția la majoratul unei figuri destul de cunoscute printre tinerii din Bacău, în special printre cei din C.N. Gheorghe Vrânceanu. Da, acel Smack cunoscut pentru tentativa pe care a avut-o cu HipBook.ro și care împlinește 18 ani. Beți fără grijă, numai să îmi lăsați și mie niște tort!

Ca să rămân în același registru, Coming Home.

2 comentarii la “I’m back, bitchies!”

  1. D. 2 Noiembrie 2012 at 19:04 Permalink

    Cristi,explica-ne de ce Bibire nu are voie sa scrie de politica?Am fi curiosi sa aflam.

  2. Kristofer 3 Noiembrie 2012 at 14:54 Permalink

    Eu m-am referit la bloggerii lui. Este aiurea, cred eu, și nu am vreo explicație. Așa ceva pur și simplu nu se face. Fiecare blogger trebuie să fie liber să scrie ce îi dorește inima.


Lasa un comentariu